Det snälla svenska folket

OLYMPUS DIGITAL CAMERABland alla världens folk, så är vi faktiskt världens snällaste och välvilligaste folkslag! Inget annat land har så mycken förståelse för sina medmänniskor. Dvs alla vi som inte förnekar vårt land och folk. Vi jämkar och söker alltid någon slags försoning – för vi söker – har en längtan efter Frid och Harmoni. Att det sen vuxit fram en alltmer fartblind ”arbetar/karriärklass”, kan inte förhindra den grundläggande svenska Folksjälen. Framförallt bärs den fram av den äldre generationen!

Att svenskar – till slut – nu ropar högljutt för att vi ofta kränks ända in på skelettet, är en mycket sund och berättigad frigörelse.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men vi får aldrig förneka och glömma att vi i själsgrunden är Gudomligt snälla och kärleksfulla!!!

(Ingen svensk har någon verklig vilja eller förmåga att döda en medmänniska – bara den som är djupt störd i sitt psyke. (Att man i sitt inre ibland önskar det ena och det andra – innebär inte att svensken sen går till handling!- vi har en mental stoppknapp där.) )

Vår folkgemenskap byggde grunden för denna omtanke och välvilja – under tidigare år – då folket och de styrande hade ett gemensamt mål – att alla skulle få det bättre.

När nu  vår vilja att vilja väl, kommit att utnyttjas av massor av alla de som är i så gott som total avsaknad av sådan medmänsklig välvilja – är det av högsta vikt att säga stopp för sådant utnyttjande. Och samtidigt inse att vi är djupt älskade av Skaparen för att vi påtagit oss detta jobb och att vi absolut inte mera skall offra oss själva. Ingen högre makt har – har aldrig haft något sådant krav på oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den svenska grundsjälen är inriktad på att uppnå harmoni – hjärtats energi – som bara kan nås genom vår oskuldsfullhet. Och försoningen med oss själva!

Den svenska Folksjälen är mycket vacker – just för att den har alla komponenter till försoning och frid. Den svenska Folksjälen har i grunden kvar sin Oskuldsfullhet! Den svenska Folksjälen är precis som den svenska Naturen – oerhört vacker och harmonisk med all sin grönska och ofta mildhet. Men den är också hårt skövlad – precis som människorna. Dock kommer den igen och igen – växer grön och vacker där den får vara ifred. Grunden finns alltid kvar!

Enbart Sverige har tillgång till den stora mjukheten inom människan (många undantag finnes – men som helhet …) Inget annat folkslag har tillgång till den ultimata ömheten. ❤ Det är bara så vårt svenska själsprogram ser ut. Ren kosmisk fakta. Ingår i vår uppgift i Spelet.

Alla som har öppnat upp sig för sin oskuldsfullhet har tillgång till den allra högsta Skatten! I oskuldsfullheten ligger den allra största Kärleken och Kraften. För bara genom ett oskuldsfullt hjärta tillåts/kan Skapelsekraften strömma fritt!

Sverige och den svenska grundläggande Folksjälen är något att älska, vörda och vara stolta över. Vi bär på Nyckeln till Mänsklighetens försoning ❤ Men inte genom att offra oss själva – utan genom att acceptera alla våra nedtryckta känslor – vår ilska, våra sorger och besvikelser – älska, vörda och bejaka oss själva – och samtidigt vara öppna mot Världen. Men omsorgen om oss själva är Nyckeln – var och en på sin personliga nivå

Var och en måste vara snäll mot sig själv!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det snälla svenska folket

  1. Ping: Den svenska folksjälen | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s