Det finns inget ‘inre och yttre’ …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA~~ Min Ande påpekar att – ”inre och yttre är bara ett inlärt program”! Det finns inget inre och yttre!!! Det finns ingen separation! Då precis ALLT är ETT! Allt som vi upplever som det yttre är egentligen vårt hela större Jag. Det finns ingen uppdelning mellan kropp och själ och vår upplevda verklighet – utan det är VI alltihopa. Vi har aldrig varit separerade från vårt Högre Jag – men vår osanna programmering har fått oss att tro det.
Ande tankar känslor kropp upplevelse ‘verklighet’ är hela tiden Ett och samma! Energisammansättning på olika frekvenser – och vår ‘yttre’ personliga skapelse/upplevelse är VI på olika mer jordnära frekvenser.

Alltså är det den osanna programmeringen som ”ställt till det” – som skapat det som vi tyckt komma ”utifrån”. Programmeringen har filtrerat vårt Stora Hela Jag ner i ”småbitar” så att vi trott oss separerade till kropp och själ – separerade från varandra. Så t ex begreppet speglingar tillhör programmet – det är Vi – lite i ”förlängningen” (såsom det kan uppfattas) – men Vi och speglingen är egentligen Ett. Och t ex allt som vi berörs av är vi Ett med. Allt är Energier som samverkar – och ibland tycks energierna komma längre ifrån – men Allt är här och Nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkaparen – Anden/Högre Jagets intentioner, blir till tankar – känslor – kropp – upplevelse av livet … och det som vi uppfattar som yttre verklighet. Andens Gudomliga frekvenser tar sig ‘igenom’ ‘ner’ i lägre frekvenser … större densitet — samtidigt finns Andens höga frekvenser med i hela Skapelseförloppet. Och allt sker i Nuet!

Och vårt Stora Hela – oändliga Jag håller nu på att ”stiga ner” i vår kropp – högre medvetande tar över det som tidigare upplevts som splittring. Vi skall också medvetet bli Ett med oss själva. All upplevd splittring skall smälta ihop.

(Medan det gamla Spelet verkat har de högre energierna inte varit ‘nedtransformerade’ i våra lägre Jag – utan har ‘vilat’ liksom i bakgrunden – men det Är och har alltid varit Vi – hela ”paketet”. Alla våra upplevelser – genom alla liv – finns samlade hos Högre Jaget … I det gamla Spelet har våra utsplittrade tankar och känslor skapat vår kropp – vår upplevelse av livet och ‘verkligheten’. Genom de utsplittrade tankarna har vi aldrig kunnat ‘se’/komma ihåg vilka kärleksfulla varelser vi egentligen är. )

Och nu är alltså Andens alla gudomliga kärleksfulla enade högre energier på väg att vandra på Jorden – genom våra kroppar och blir till vår nya Skapelse.

Kanske lite abstrakt för många – men för de som ”är mogna”….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s