Uppvaknandet och reningen i varje land

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVarje enskilt land har sina speciella uppvaknandekriser. T ex i USA använder olika myndigheter/maktfaktorer sitt förtryck genom att förbjuda olika försök till egenodling, ta tillvara regnvattnet eller leva ”of grid” osv. Sådant som i Sverige ses som absurt. Plus en massa annat.

Grekland har sin ekonomikris och lurerier överallt mm – Island sin bank/maktkris – alla arabländer har sina förtryckta kvinnor mm som börjar resa sig. Norge med sina oljemiljarder har hittills inte sett till att behövande norrmän fått vad de behöver. Osv osv…

Förtryck existerar i precis alla länder på Jorden.

Och de flesta länder har regeringar som bär sig heltokigt åt – en manifestation av människors inre dysfunktionella ‘regering’.

Alltså ser kriserna olika ut i varje land – helt beroende på vilket kollektivt medvetande som är dominerande i varje land. Inget land är ”förskonat’ – då hela Jorden nu skall renas från det gamla förtryckarspelet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och i Sverige så har vi en nästan oändlig mix av olika förtryck som kommer till ytan. Förtrycket som först  och främst ‘drabbar’ alla fattiga, låginkomsttagare, kvinnor, barn och alla som äntligen vågar ”ta sig ton” mot makten. De som ‘drabbas’ är alla som är tvungna att använda sig av samhällets godtycke – alla de som i grunden har satt ett lågt värde på sig själva.
Och de ‘drabbas’ just för att väckas ur sitt mindervärdeskomplex och återta sin egen kraft och rätt till ett gott liv – rätt till sin självklara plats i samhället. (Alla Jordens pengar kommer från den Gudomliga skattkistan – och kanaliseras ut efter vars och ens förmåga att ta emot och uppskatta sig själva – helt oberoende av vad den jordiska pengakanalen/pengakistan kallas.)

Svenska ”fattig”pensionärer t ex har i många år reducerat sig själva till att inte längre ha någon betydelse i samhället. De har dragit sig undan för den dominanta kraften/makten att – ungdomlighet är det enda som gäller.

Allt detta förtryck drabbar självklart hela samhällskroppen och även de som inte är direkt ‘fattiga’. Och många svenskar är uppfostrade med att ”andra är viktigare än du själv” – och därmed ‘drabbas’ de nu av olika uppväckarförtryck och undanskuffande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allt är manifestationer/yttre skapelser av vad människor bär på i sitt tankeprogram. Varje individ har sina prövningar/
uppväckarhändelser – men samtidigt har många kollektivt rent samma inre program. Och då blir det till stora yttre samhällsproblem.

Men om vi kan inse att allt detta är ett grandiost reningstillstånd – en katarsis hos mänskligheten. Och att det pågår i alla länder – över hela Jorden – så kan vi släppa hopplöshetskänslan!

Och i stället med kraft stå upp för våra rättigheter – OCH lyssna på alla våra inre dömande- och mindervärdeskänslor. Gråta och visa medlidande med oss själva för att vi kuvat oss själva så långt. Och inse att vi är mycket värdefulla och älskade – precis som vi är – gammal eller ung, har ingen betydelse – utan bara hur vårt inre tankeprogram ser ut.

Allt har varit ett slavspel som vi gått in i för att uppleva hur det kan vara att bli så begränsad – för att sen ta oss ut igen och komma ihåg att vi är mycket älskade och har en enorm inre kraft att hämta upp igen.

Det blir enormt tyngande om man bara ser allt det som väller upp av uppväckarkrafterna. Om vi i stället kan inse att det är just en gigantisk reningsprocedur – så kan vi andas lite lättare ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s