Sveriges mindervärdeskomplex

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMåste ta en städtur ned till de lägre våningarna idag – känner stor kärlek och plikt att stå upp för landet Sveriges Själ. Bl a med anledning av att en undersökning visar att 55 % av folket ännu tycker att invandringen ‘berikar’ Sverige – alltmedan 70 % av samma folk tycker att invandringen är för stor …

Detta ”berikar-tyckandet” grundar sig  – dels på att stora delar ännu inte bryr sig om eller har tagit in informationen om verkligheten. De jobbar på med allsköns skygglappar på.

Dels – på ett djupt grundat mindervärde – att Sverige, svenskar och svenskhet inte är tillräckligt ‘fint’ nog. Man sätter allt som inte är svenskt på piedestal – som någonting bättre, finare, mer exotiskt eller annat.  Och då spelar det sen ingen roll hur destruktivt och livsfientligt allt detta ‘andra’ är. ”För Sverige är ju i så stort behov av allt detta andra.”

Vad är berikningen av att ta in och välkomna islams hela groteska livs/döds-agenda! I vad ligger berikningen av kvinnoförtryck och förnedrande kvinnosyn, barngifte, våldsglorifiering och leva efter medeltida regler. I vad ligger berikningen att se alla dessa huckleklädda kvinnor och ibland i helsvarta skynken! Som bara visar tecknen på stor förnedring av världens kvinnor. Som visar på att medeltida män fortfarande får styra. Det är en skymf mot resten av världens kvinnor att bejaka detta. Obs det är själva bejakandet och stödet av detta i det officiella Sverige som är grundproblemet! Svenskars undfallenhet!!!

Och vari ligger ‘berikandet’ av att massor med svenskar är utan bostad -medan de invandrade får förtur i alla köer. Vari ligger ‘berikandet’ att vi nu måste ha vakter på badhus, bibliotek och andra officiella samlingsplatser? Vari ligger ‘berikandet’ i att ha en massa flyktingförläggningar överallt i landet – där vad som helst kan inträffa och som kräver ständiga polisinsatser. Hur berikas vi av alla tusentals som håller sig undan – och som sannolikt måste överleva genom att stjäla både saker, sommarstugor och att begå våld i sin självvalda utsatthet.
Vari ligger ‘berikandet’ i sextrakasserier och våldtäkter. Vari ligger ‘berikandet’ i att våra barn offras i skolorna – där den mesta tiden och resurserna nu skall gå till de som inte ens kan språket – och där ‘vuxna’ ynglingar skall sitta bredvid svenska ”verkliga” barn. Man offrar verkligen Sveriges barn – för att stoltsera som ”god”.

CIMG1755 (2)Redan innan denna invasion var många svenskar så djupt programmerade med att – att vara svensk – är inte tillräckligt. Man glorifierade alla länder som  ”levde ut” -” vi måste bli som sydeuropéer och dricka mera vin” – ”vi måste äta som dom gör där och där” – ”vi måste bli mera som dom och dom” osv.
Vi måste ha ”mid season sale” i stället för utförsäljning/realisation och ‘streatsmart’ och ‘headhunters’ osv osv.  Varken svenskar eller svenska språket är ”tillräckligt fint” i sig sjävt. (Bara i otaliga låtsasmasker av att ”vi svenskar vet minsann och lägger oss i och kan visa hur man ska vara” – utan någon som helst självinsikt eller sann självrespekt.)
Och de flesta svenskar tror ännu att allt detta är ”naturligt” – och inser inte att de flesta andra länder inte gör så. (Sen tror då en del av svenskarna att ”detta är fint” – att det ”gör oss finare än andra länder” … !)

Och ingen har brytt sig i att det mesta av allt detta ”utländska” ofta är rent destruktivt!!!
Javisst – pizza kan säkert vara gott – men det är inte nyttigt!
Visst fanns det bland det invandrade förr i tiden saker som ‘berikade’ – som bejakade livet. Men det var  det. Och visst finns det vissa folkslag och individer som ännu har något positivt att komma med, men … På individnivå finns det alltid undantag!

Invandrare som har olika livsbejakande kunskaper och gåvor har ju något att ge landet – men inte andra länders levnadssätt!!! Andra länders mat t ex är oftast inte direkt nyttig... Där länderna är rent destruktiva äter man ju samtidigt destruktiv mat – mat som inte befrämjar livet. (Och många i de soliga länderna lever ganska destruktivt – det är bara turisterna som ‘glassar’).

Man har under åren fått höra att ”vi måste lära känna andra folk” – men aldrig att man skall Lära känna sig Själv!!!
Det enda (mestadels) som andra folkslag kan göra oss är att väcka upp allt det negativa som vi dolt inom oss – och det är ju gudomligt och rätt och bra! Men sen är det absolut inget vi behöver av andra folkslag!!! Vi har absolut allt det vi behöver inom oss själva. Var och en har precis det dom behöver – just inom SIG SJÄLV! Så sluta ”för Guds skull” att glorifiera alla andra folkslag!

(Själv slog det mig plötsligt för ca 20 år sedan – ”men Herregud – jag har ju satt invandrade människor på piedestal!”) – och där befinner sig ännu kanske 30% av folket – och de verkar ha fastnat i denna tankeknut.)

Faktiskt så är det mesta av all denna senare invandring oerhört tärande och absolut inte berikande. De som hävdar något annat är ännu i djup medvetandesömn – och bryr sig inte om varken Livet Sverige eller svenska folket.

Däribland finns ännu många som troligen skulle offra både sin mor och resten av familjen – för att få stå med skylten ”allas lika värde”. Som inte bryr sig i verklig mänsklig själslig Frihet – utan stödjer ‘frihet till destruktivitet”.

Här handlar det inte om ”vem som är god eller vem som är ond” – utan det handlar om att i första hand stå upp för LIVET! – och det äkta inre människovärdet. Man kan inte stödja allsköns destruktivitet  eller låta destruktiviteten hållas och ta plats. Då har man inte förstått vad man är här på Planeten för. Vi är här för att befrämja själva LIVET!

Vi har alla ett HÖGRE ANSVAR gentemot själva Livet – att ge plats för och stödja allt som är verkligt livsbejakande – och inte dess totala motsats. Vi har ett Ansvar att bejaka varje människas verkliga inre Frihet – inte tolerera och ge näring – plats för någon som helst destruktivitet.

Vi har ett Högre Ansvar!!!

Majas visa

 

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sveriges mindervärdeskomplex

  1. Ping: Den svenska folksjälen | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s