Se gåvan bakom förlusterna

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInget av verklig livsviktig substans kan tas ifrån oss – ”på riktigt”. Alla som levt och ännu lever efter det gamla paradigmet, känner förlust när något/någon försvinner ur vårt liv. Men denna förlust är ‘bara’ tecknet på att vi sökt och lagt vårt fokus, vår egen livskraft utanför oss själva. Om någon närstående människa dör – så känns det som att vi själva också delvis dör – och detta just för att vi hämtat vår bekräftelse och olika behov utanför oss själva.

Men precis ALLT vi behöver – finns och kan och skall hämtas upp INOM OSS SJÄLVA! Det är detta som är Livets fortsatta utveckling!!!

Så att fortsätta sakna och sörja ”i all evighet” begränsar hela vårt fortsatta liv. Och till absolut ingen nytta. Den som ‘gått bort’ har bara gjort sitt själsval och går vidare till andra nivåer av utveckling. Det är absolut inget FEL att dö – man bara lämnar just den här verkligheten. Verkligheterna är oändliga. Det är bara med det gamla paradigmets begränsade synsätt som man tror att just detta liv är det enda verkliga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samtidigt – i den här uppvaknandetiden – så dör – omvandlas många av våra inre aspekter/röster och vi känner först förlust även där. Något gammalt välkänt dör. Men allt det som nu dör inom oss, har hållit oss kvar i ett gammalt tankefängelse – Det Trygga Helvetet. Allt som nu inte är kärleksfullt mot oss själva – dör. Det kan vara de röster som alltid ”tycker synd om något” – de röster som säger ”du måste alltid kämpa – för ditt eget liv eller ‘samhället'” – martyrrösterna ”andra är nog viktigare och värda mer än jag själv” osv osv. Det är en jättemängd av olika inre röster som har begränsat oss och som lagt vårt fokus utanför oss själva.

Den äkta Godheten skall segra till slut. Den som gör att vi känner att vi är älskade precis såsom vi ÄR – utan att behöva ”vara god”.

Och som så kärleksfullt sas i slutet på tv-filmen av Krig & Fred – Alla katastrofer är slutet på något gammalt – som bara måste dö bort och något nytt och bra kommer efter detta. – Om man släpper taget om alla tankar på förlust, fel, misslyckande osv.

Detsamma gäller ju också allt materiellt som ev ‘tas ifrån oss’ – om vi varit mer beroende av det än av vår sanna inre glädje.

SLÄPP TAGET! – LET GO! – gör plats för NYTT LIV.

Ju mera vi hämtar upp allt vi behöver inom oss – desto kärleksfullare kommer vi att uppleva Livet Världen och oss själva. För att vi kopplar upp/in oss på Kärleksströmmen – Livsströmmen – som bara kan upplevas inom oss. Vi har själva Kanalen – Nyckeln till vår egen lycka – i vårt Hjärta.

***** Läs gärna också min blogg G S’s Foto och Tankar – länk till höger eller här:
https://gunillasolarasfototankar.wordpress.com/2016/04/09/april-9-besvar-med-livslusten/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s