Hur mycket ‘gott’ som än tänks – kan aldrig stoppa mörkret

CIMG3247 (5)Människor tror ännu att – om de bara har viljan att hjälpa andra som har det svårt – så gör de något ”gott”. Men hur mycken ”godhet” som än tänks, så göder det i stället mörkret. Om man försöker ”hjälpa” andra, så dras man själv ner till en lägre nivå och har därför absolut ingen verklig hjälp att ge. Man stödjer andras offerroll – som därmed befästs och de hjälpbehövande kan aldrig hitta sin egen inre styrka! Det hela bara förlänger människors misär!

Och!!! – de som ”hjälper” rymmer hela tiden från ansvaret för sitt eget mörker – och gör så att mörkret stannar kvar i det kollektiva medvetandet.

Allt sådant beteende är direkt kontraproduktivt!!!!

Människor med djupt liggande mörker och ofta destruktivitet – formligen sugs in i landet!!! – p gr a det förnekade inre mörkret hos svenskar. —
P gr a förljugenheten och ignoransen – p gr a den stora ytligheten – p gr a det stora slaveriet som ännu verkar, för att människor suktar efter ännu mera materiella ting – p gr a att människor tror på att yttervärlden är den som styr – p gr a att människor ännu inte lyssnar inåt, på sitt inre splittrande Spel av dömande och begränsning!
Den svenska ytligheten – som gör allt för att vara ”modernt” – s k ”utveckling” som blivit till destruktivitet i stället i st f äkta Liv.

CIMG3519Landet och Världen kommer att fortsätta dra till sig mörker efter mörker – Fanatiska och våldsamma människor är en direkt produkt av att människor smiter ifrån sitt eget inre mörker – sina aggresioner och offerroller mm. De förnekande människornas egna inre våld, aggressioner och offerroller – blir till skapelser av samma slag i det yttre. När en massa förnekat mörker florerar i det kollektiva medvetandet, måste vissa individer manifestera/visa upp detta i det yttre. De känner trycket – och då deras kanal redan är vidöppen för att ladda ner mörker – så skapas det i den yttre världen.

Och den enda lösningen är att minska – lösa upp det kollektiva mörkret!!! Genom det egna ansvaret för sitt inre!

Så mycket slösande av energi – som går åt till det som förstärker alla offerroller – och i jakten på den egna ”godhetsglorian”.

Så mycket slösande av energi genom att projicera och döma andra – i stället för att inse hur allting skapas – i stället för att ta ansvar för sitt eget inre mörker.

Att tänka ”gott” och ”vilja väl” – att ”hjälpa” andra – är en gigantisk återvändsgränd!

CIMG3532Den enda ev. hjälp som kan vara produktiv, måste utgå från människor som lyst upp sin egen offerroll !!! – mött sitt eget mörker och som inte ser andra människor som offer! Bara de kan förmedla någon inre kraft som hjälper andra att hitta sin egen inre kraft!

Det finns inga offer! – Bara Ljusvarelser som valt att pröva olika sätt att leva på planeten Jorden! Alla har ett Högre Jag som leder dom!

Vi måste lösa upp misären på Jorden – och inte bara förflytta den – inte ha den som medel till att rymma från det egna mörkret och som vapen för att kunna projicera och döma andra!!! Som det nu är, så används andras misär för det egna egots upphöjande! Man kan inte tänka sant gott, så länge man har förnekat mörker inom sig och dömer andra!

Samtidigt betyder det på en mera synlig nivå att också  lyssna inåt på det egna landet – på det egna folket!!! Att inte lyssna på mörkret i vårt land – på människors upplevda smärtor – gör att mörkret/det oupplysta – förstör hela samhällskroppen, som förblir sjuk.

Den som inte tar hand om sig själv och sitt eget – har inget av sann substans att ge. Detta gäller även landet Sverige. Att tömma det egna energiförrådet kan aldrig hjälpa någon på riktigt. Det är ren kosmisk matematik. Alla förblir offer.

Ta hand om Dig själv

Ett annat inlägg om det ”moderna” Sverige
https://gunillasolara.wordpress.com/2014/11/09/sverige-i-standig-besatthet-av-att-vara-modernt/

*********** Besök gärna min andra blogg Foto och Tankar – länk till höger ❤

CIMG3530 (3)

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s