Allting har lyfts upp i frekvens

CIMG3247 (5)Ett litet inlägg om den skiftande verkligheten.
Min ande påminner mig – ”Allting har lyfts upp i frekvens”

Förklaringen till varför mina känslor gentemot mina blommor och odlingar, nu inte ger samma lyckokänsla längre. Gamla känslotillstånd är inte tillgängliga längre – det går inte att jämföra med hur det har brukat kännas av att se det som är vackert. Vi är ju på väg att neutralisera precis allt – och inte varken stå eller falla om något anses vackert eller fult. Och både jag(vi) och Naturen/Moder Jord har gått upp i frekvens

Att neutralisera och bli oberoende av vackert eller fult – gott eller ont – sol eller regn – all slag värdering/tudelning – alla slags beroenden av yttre omständigheter … och i stället finna att all slags lycka skall komma inifrån oss. Och låta extasen och förundran över livets alla uttryck växa fram – över att ”bara” finnas till. Målet att ständigt vara i Nuet och i ständig kontakt med vår inre Källa – allt medan vi gör eller inte gör olika saker.

CIMG3490Och man får inse att det pågår en enorm process inom oss – och vilken annan slags lyckokänsla som kanske är på väg …..  vet jag inte. Min Ande vägleder till att släppa besvikelsen och sorgen – över den förlorade gamla lyckokänslan och tanken att ”något skulle vara fel”.

Och självklart gäller det allt annat i det personliga livet, i samhälle och omvärlden. – Allt lyfts upp i frekvens och inget går att känna igen längre. Vi söker dock ofta ännu efter gamla sätt att känna inför olika saker och ting, och när vi inte kan hitta dom känslorna – känner vi oss vilsna och kanske meningslösa. Allt blir främmande – innan vi integrerat alla de nya känslorna och tankarna – innan vi landat i dom. Om vi kämpar emot och tror att något är fel, tar landningen längre tid.

Och ibland görs det större hopp – skiften – lyft i frekvens – och det blir mycket mera påtagligt!

Att leva totalt i Nuet – och har slutat att värdera – gör att vi samtidigt expanderar och utvecklas (vi står absolut inte stilla – även om vi gör ”ingenting”) – vi samlar allt större Livsenergi – ”drar ner” allt mer av Källans kärleksenergi i våra kroppar – till kollektivet och till Moder Jord.

Andra inlägg på samma tema
https://gunillasolara.wordpress.com/2013/05/23/allting-lyfts-upp/

https://gunillasolara.wordpress.com/2012/08/23/nar-skogspromenaderna-inte-langre-framkallar-samma-njutning/

CIMG3489

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s