Skulden ….. som nu skall upplösas

CIMG3247 (5)Skulden – den existentiella – är först och främst ett inprogrammerat program i mänskligheten. Men – den största skuldenergin finns i Sverige – i det svenska medvetandeprogrammet. En ‘liten’ detalj är att de flesta som deltog i Spelet kring Jesus korsfästelse, finns inkarnerade i Sverige.

En annan bredare aspekt är att vi här programmerats att ”alltid älska vår nästa mer än oss själva”. Därför har en massa svenskar ett tankeprogram om att de inte har något egenvärde i sig själva – utan bara om de ger bort sig själva. Svenskar har programmerats med att känna sig skyldiga om de tänker på sig själva! Sådant program har inget annat land!

Svenskar tror att de är ‘skyldiga’ att hjälpa andra – att det annars väntar någon slags straff. (Att inte bli älskad – omtyckt. Men man måste acceptera och tycka om sig själv – precis som man är – just Nu – för att människor skall kunna spegla just detta.) Det är ett så djupt rotat program, som tas för en naturlag. Inget annat land har sådana krav inprogrammerat i sitt levnadssätt. (Det är mycket som svenskar tar för givet att ”alla” andra folk också tänker – men som vi är ytterst ensamma om.) Och mycket av svenskt tänkande är inte så ‘fint’ som man vill tro.  Utplånandet av självet – det äkta inre Jaget – kan nästan jämföras med det mindervärde som muslimska kvinnor har. (Självklart finns det också numera många undantag och många som vaknat upp, men det officiella medvetandemönstret rider ännu på denna förtryckande norm.)

CIMG3462Denna skuldenergi är det som bl a drar hit ”hela världens” flyktingar.

Denna skuldenergi har gjort svenskar till det mest förslavade folkslaget – de allra villigaste som gör ”allt” för pengar. Och samtidigt skapar en massa skuld i pengar.

Svenskar har levt den Gudomliga planen till sitt yttersta – blivit de fullödiga slavarna. Dolt under jakten på att ”vara ytterst modernt” och ”bättre” än andra folkslag – dolt under en massa ytligt leverne och jakt på ”framgång”. Dolt under en massa analyser och ”expertutlåtande” och det ständigt abstrakta vänsterhjärnetänkandet. Dolt under förledande debatter – som bara blir till ordkrig – oftast dock med en ‘motståndarsida’ som helt rider på känslorna och projicerar och dömer (och som i st kopplar bort logiken) – och alla utan vilja till verklig upplösning av problem. –

Allt enl Planen och ett medvetet val på det själsliga planet. Men det kan och skall samtidigt inte fortsätta – då det ovillkorligen leder till människors och samhällets nedbrytning och död.

Så det är alltså inte ‘bara invandringens fel’ att allt verkar gå åt ”helvete”. Svenskar i gemen är själva medskapare av all nedbrytning i samhället. Och denna nedbrytning är helt enl naturlagarna och Skapelseplanen – allt det gamla måste brytas ner och lösas upp. Ett helt paradigm – ett uråldrigt dataprogram skall lösas upp. Samtidigt måste människor lära sig att säga stopp och sätta gränser – måste skydda sig mot intrång både mot Självet och mot landet. Så att nedbrytningen inte går längre än till ‘vändpunkten’,

CIMG3459För att ge plats för ett nytt paradigm– där människor blivit medvetna om att de skapar allt själva, genom sina tankeprogram – som sänder ut energier/vibrationer som i sin tur manifesteras i form – i händelser osv. — Allt är Energi – ett energispel! Olika inre frekvenser som drar till sig likadana frekvenser i det ”yttre”. The Law of Attraction – den övergripande kosmiska lagen – som alltid har verkat.

Men – absolut ingen är skyldig – vi är alla oskuldsfulla (som lamm) – allt har varit ett Spel skapat och styrt av Skaparen och som nu skall upplösas. I den Nya Tiden – då allt skall vändas på. Den större Sanningen är att vi alla är totalt oskuldsfulla – skapade utav ren kärleksenergi. Älskade av Källan just så som vi är. Det är bara det egna kritiska tankeprogrammet som gör att vi känner oss skyldiga. Splittringen inom – uppdelandet av ”gott och ont” – den kristna programmeringen. Där lidandet glorifieras – och inte Friheten och Livsglädjen.

Men de flesta är inte ens medvetna om att de känner olika former av skuld inom. Därför är det så viktigt att lyssna och känna inåt – vad vi egentligen känner och att våga uttrycka alla våra känslor! Känsla och förnuft måste samarbeta – hjärta och hjärna – höger och vänster hjärnhalva – feminint och maskulint måste samarbeta. Varje kritisk tanke/känsla föder en skuldkänsla ... och det inre kriget är igång – med försvar och anfall ….

Den som på djupet slutat kritisera och döma sig själv – kan aldrig mer döma eller göra andra något illa! (alltså inget skenheligt tillbakahållande, utan genom att verkligen känna den större Sanningen.)

CIMG3451

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s