Den Gudomliga delningen

(För de som är öppna för att se fullkomligheten i detta Spel.) När detta vårt medvetandespel började – delades allt i två delar och sedan delades allt undan för undan upp i olika delar. Framförallt måste vi inse att – Alla våra inre aspekter dvs vi själva delades upp i – EN  del som steg ned i materian för att göra den grundläggande marktjänsten. Och EN del av oss skulle vara kvar i högre dimensioner och alltså inte ta fast form.

Men alla delar av oss är Gudomliga. Det är bara den del av oss som gjort själva marktjänsten, som till stor del glömt bort vår Gudomlighet. Nu håller den högre icke nedstigna delen av oss på att stiga ner i vår kropp och den marktjänstgörande delen håller på att stiga uppåt – i energifrekvens. Vårt hela Jag skall mötas och integreras och leva ett helt nytt sorts Liv här på Jorden.

Vi delades alltså inte bara upp i kvinnligt och manligt, utan alla kvinnliga aspekter har högre och lägre delar av sig själva och likaså alla manliga aspekter har sina högre och lägre aspekter. Och Allt är Gudomligt – Allt utmynnar från Källan.

Ju mer vi kan inse och känna vår egen Gudomlighet – desto mera Kärlek kan vi ta emot – från själva Källan – inifrån oss själva.

Och det är de högre delarna av oss som styr hela förloppet. Det Högre Jaget/Anden skickar signaler till alla delar av oss – till våra tankar, känslor och instinkter – till vår kropp. Och sedan är det de lägre delarna som känner av själva upplevelsen av Livet. Men snart kan även de högre delarna av oss också känna av Livet på Jorden. Men de kan inte stiga ner förrän våra lägsta aspekter har omvandlats. De högre delarna stiger inte ner förrän det värsta destruktiva eller den värsta separationen har omvandlats. Därför är det så viktigt att vi kan släppa taget om en massa gammalt – allt som delar upp oss/dömer oss  själva – så att det nya högre kärleksfulla kan stiga ner. Allt som delar upp i gott och ont – rätt och fel – hindrar Kärleken att stiga ner.

Tilläggas kan att de manliga aspekterna (genom profeter, olika mästare, präster och annat) – har fått vägleda vägen nedåt i materian – och nu  gäller att de feminina aspekterna skall leda oss uppåt och tillbaka till Källan. Detta ingår i Planen – utan den feminina vägledningen kan ingen stiga uppåt. Det är alltså inte bara en balansering av feminint och maskulint som gäller, utan den feminina Energin måste leda – inte dominera – men just den som bestämmer vägen. För allas mesta möjliga Kärlek.

Våra Högre aspekter gör att vi äntligen kan uppleva äkta Kärlek och Frid i Livet på Jorden. Ett helt nytt Liv håller på att veckla ut sig – som vi ännu inte kan föreställa oss vidden av, då vi aldrig har upplevt detta förut.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s