The Return of the Divine Feminine – Video +

Alla – Kvinnor män och barn innefattas och innefattar Den Feminina Gudomligheten, Allt vårt nedstigande i mörkret som nu pågår i det kollektiva och inom människor – är en rening och att göra plats och att ta emot den Feminina Gudomligheten. Det sker simultant – synliggörande – rensing – påfyllning av Gudomligheten. Allt som varit förnekat under mänsklighetens vandring nedåt i materian blir synligt och genomlyst och omvandlat till levande Kärlek.

Det finns ännu många som helt förnekar denna Gudomlighet – ju mer manlig dominans, desto mera hån, förlöjligande, hat, förtryck och våld. Alla som t ex vill tysta denna upplysningskraft är bärare av ett stort förnekande, förakt och hat av allt kvinnligt. Dessa blir mer och mer desperata och har bara hån, förlöjligande, sarkasmer, hot och våld kvar som ”vapen” för att försöka uppehålla sin urgamla dominans. Detta förtryck av det Feminina skapar en stor smärta hos dom själva – som de väljer att i stället projicera på sina medmänniskor. De kommer att pressas allt mer, då Upplysningskraften pressar på – och om de inte erkänner den Feminina Kraften kommer den att pressa dom mot döden. Det finns ingen plats för sådant förnekande i den Nya Världen som föds. Denna kraft är en förutsättning för Livets fortsättning på vår Planet.

Där ingår också allt vad islam står för och deras totala underkastelse för Fruktan och bejakande av Döden i st f Livet – krig och dominans av andra medmänniskor, förnekandet av kvinnans värde, allt det mjuka i tillvaron – och ingen uppmaning till Kärlek, bara till att sprida islam=mera underkastelse och förtryck. (Visst finns det också ett mera ”moderat” islam, men grundtanken är ändock att det skulle vara något fel med det kvinnliga och mindre värt och måste lyda under manligt konstruerade lagar.)

Och – alla som stödjer denna absurda livsinställning i vårt land och i världen – har ännu ett starkt kvinnoförakt i botten. (Där ingår också alla kvinnor som förnekar sin Gudomliga femininitet och dyrkar den maskulina aspekten och den lägre feminina energin.) De vill ännu inte acceptera kvinnors verkliga mänskliga rättigheter! De gömmer sig bakom  skenhelighet, tolerans för intolerans,  tävlan i att vara ”god” och att döma andra – vilket i stället blir att stödja ondskan på Jorden!!!

Till förnekandet av det kvinnliga i Skapelsen (där vissa förnekar Maria-aspekten och andra  förnekar Magdalena-aspekten eller båda) – till detta hör att alla dessa inte kan se Helheten  och står i stället upp för separationen mellan människor och har ingen omsorg om Naturen och Moder Jord.

Den Feminina Gudomen stiger nu ner till sin lika Gudomliga Syster på Jorden för att integrera alla upplevelser och tillsammans stiga uppåt. Denna Jordiska syster som varit så skövlad sargad och förtryckt, så att hon glömt sin egen Gudomlighet.

Med den Feminina Gudomen följer Det inre Barnet – bara Hon känner vad det Inre Barnet behöver för att Leva och vilja leva. Det inre Barnets välmående är en förutsättning för fortsatt Liv på Jorden.

Sakta-snabbt-stilla-dundrande-mjukt-starkt–ömsint stiger nu Den Feminina Gudomligheten ner till Jorden.

Lovsång till Den Feminina Gudomen

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s