Den Gudomliga Rättvisan –

Den Gudomliga Rättvisan inträder alltid – men du måste först försona dig med dig själv i ditt inre – för att kunna uppleva och njuta av den! – Inte förrän du slutat döma dig själv och därmed inte heller dömer andra, kan du uppleva den Gudomliga Rättvisan. Detta inte för att du måste vara ”god”, utan för att det är så allting är konstruerat.  Allt är perfekt och finurligt skapat. Det finns ingenting i den yttre Världen som kan ge verklig rättvisa. Hur mycket vi än ropar och känner – ”Det här är inte rättvist…!”så kan aldrig den yttre världen ge oss det. Eftersom vi själva skapar våra liv till 100% genom våra tankar. Endast vi själva kan åstadkomma ”rättvisa” genom att ta ansvar och försonas med våra egna inre dömande röster.

Men de flesta förknippar nog den Gudomliga rättvisan med att hoppas att alla som gjort något illa skall få sina straff. Detta sker också oftast, fast inte alltid på det sättet som många ”önskar”. Den som medvetet gör andra illa, gör samma sak mot sig själv – oftast osynligt på ett inre plan. Och den som illa gör – får också tillbaka negativa händelser på något sätt. Men det är alltid tanken bakom som räknas – inte alla har en illvilja bakom. T ex att försvara sig, är inte detsamma som att angripa – och människor kan göra misstag utan att vilja illa osv. Men hat t ex, är så djupt illvilligt (också mot det inre självet), så det ger stark motreaktion. Men om man försonas med sig själv i sitt inre – uteblir alla ”straff”. Och önskar vi hämnd åt andra – slår det lika hårt på oss själva. Att önska andra illa innebär att vi också önskar oss själva illa. Så är allting uppbyggt. Så att fokusera på rättvisa i det yttre – kan aldrig ge äkta  sinnesfrid.

Det finns ingen Gudom som bestraffar eller någon domens dag – utan det är du själv som blivit inlärd att döma dig själv och dela upp i ont och gott. Och allt handlar om de tankar du uppfostrats med och som därmed ger dig olika ”straffande” upplevelser. Dömande av sig själv och därmed också andra, ger ett begränsat liv. Tankarna skapar allt i vårt liv, så negativa tankar drar till sig negativa upplevelser. Och tvärtom förstås. När vi slutar att döma löser vi också upp det negativa i vår Värld. Alltså – mörkret på Jorden kommer att försvinna genom att vi först upplyser om sakernas tillstånd – sedan inser att allt handlar om oss själva och vår inre kamp mellan det illusoriska ont och gott, rätt eller fel.

Insikten om att ingen Högre makt dömer någonting (eftersom allt är neutralt och bara ett inlärt Spel och inte Sanningen ) – och accepterandet och förlåtandet av oss själva – kommer att upplösa allt mörker på Jorden.

GUD VÄLJER INTE SIDA – GUD STÅR PÅ ALLAS SIDA – Gud är Energin bakom och i våra tankar och allt vad vi gör. Men ju mera kärlek vi kan känna – desto mera kärlek och ”rättvisa ”skapar vi.

Sanningen är att vi alla är älskade rakt igenom – oavsett vad vi gjort eller inte gjort. Vare sig vi har jordisk rikedom eller inte – så är alla lika älskade av Källan. Vi måste bara öppna upp oss för att ta emot allt det goda och välvilliga – vi måste älska oss själva. Vi måste ända in i hjärtat känna oss värdefulla – för att kunna ta emot allt det goda och ”rättvisa” – som hela tiden ligger som på en linje och väntar på oss.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s