Vår Värld är resultatet av våra tankar

Om du inte vet vad du egentligen tänker – se på ditt liv just nu – det är resultatet av dina tidigare och nuvarande tankar. Om du mår dåligt – så är det ditt nuvarande samlade tankepaket som skapar det. Det har inget verkligt med omvärlden att göra, utan är dina egna valda/inlärda tankar om dig själv och hur omvärlden skall uppfattas, som skapar detta. Många andra har helt andra uppfattningar om hur omvärlden skall tolkas.   De flesta av oss har en blandning av goda och negativa tankar om oss själva, livet och Världen -TILLS  – vi medvetet väljer att släppa taget om de negativa tankarna, och väljer att tänka på de goda tingen i våra liv och alla positiva saker som väntar oss om vi öppnar upp oss för dem. Genom att  alltid välja en roligare och positivare tanke som får oss att må bättre.

Med detta så förändrar och skapar vi vårt nuvarande ögonblick och vår framtid – genom att medvetet välja de positiva tankarna – ALLT handlar om våra tankar – Vårt eget Liv och Världen handlar om våra egna tankar och känslorna som följer detta.

Vår Kropp t ex opponerar sig alltid mot negativa eller dömande tankar, genom att skapa sjukdomar, skador, spänningar osv.

Olika stopp och hinder visar oss att vi har dolda negativa tankar som behöver uppmärksammas. Att vi ”kör på” utan att lyssna på vårt verkliga jag,  Att vi bara lyssnar på vårt inlärda yttre jag – helt enkelt att vi inte är tillräckligt snälla och kärleksfulla mot oss själva.

Och endast när vi tänker gott om oss själva och accepterar livet såsom det gestaltar sig just nu, och samtidigt håller fast vid våra önskningar om ett gott och ännu bättre liv – bara då, tillåter vi mera gott att komma till oss.

DET GODA LIVET HANDLAR OM ATT TILLÅTA DET ATT KOMMA TILL OSS!
Vi måste på en energi/vibrationsnivå vara i linje/matcha det goda – annars är vi i linje vibrationsmässigt med det som inte är så gott – och vi tillåter, drar till oss det som inte är gott.

VÄRLDEN BLIR SÅSOM VI VÄLJER ATT TÄNKA OM DEN – När många tänker samma sak blir det mera synligt.

VI HAR ALL MAKT INOM ATT SKAPA VÅRT EGET LIV OCH PARADIS – Vi är definitivt INTE maktlösa offer!!!

Och – VI LEVER I ETT GOTT OCH VÄLVILLIGT UNIVERSUM!

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s