Slaveriet – och Sanningen skall göra dig fri

Mänskligheten är sofistikerat invävt i ett stort slaveri – som det är dags att vakna upp ifrån. Slavägaren heter Pengar och tron på att Pengarna är det som får oss att leva. Därför tvingar sig folk att slava och lyda andra – för att få dessa pengar.

Men Sanningen är att det är vår egen inre slavröst som tvingar oss. Det yttre tvånget är bara en spegling, en förlängning som vi skapar genom våra tankar om att ”vi måste”. Den fattige slavar för att ”man vill ju göra rätt för sig”, ”vill inte ligga samhället till last” och lyder hela tiden andras viljor. De flesta slavar för att fullfölja andra människors ev. drömmar!!! Eller offrar sig i ”service för mänskligheten” och negligerar sig själva. Den mera rike slavar och vill prestera, tävla, få makt, status och ”visa att han/hon är något”.
Tvånget är dock dominerande. Penningsamlaren/pengamakthavaren samlar för att ha kontroll, men kontrollerar då samtidigt alla sina möjligheter till verkligt välmående, är alienerad bland mänskligheten och lever ett kallt liv.

Så även om många vill lägga skulden på de som har pengamakten, för slaveriet eller bristen på pengar – så är varje människa skapare av sitt eget liv och skapar slaveriet, bristen på pengar och allt TVÅNG – helt genom sitt eget inre tankemönster.

Att Sanningen skall göra dig fri – tror många ännu att det innebär att avslöja alla korrupta makthavare – vilket förstås också ingår i processen. Men – det är vår EGEN inre Sanning som skall göra oss fria. Lyssnandet inåt, på vad vi egentligen säger till oss själva. Alla kravröster som regerar inom oss.

DET ENDA VI MÅSTE ÄR ATT LYSSNA PÅ OSS SJÄLVA OCH VÅR EGEN INRE VILJA OCH VÅRT HJÄRTA – OCH FÖLJA DEN!

Vårt eget inre måste bli den absoluta auktoriteten i våra liv. Samtidigt ingår det förstås om man lever tilllsammans med andra människor, att också vara lyhörd för sin omgivning. Det handlar INTE om sin egoistiska yttre vilja, utan om den innerliga viljan.

Det lönar sig inte att beskylla andra för allt som sker (då allt som berör oss har vi med våra tankar skapat och dragit till oss själva). Att upplysa om destruktiva sakförhållanden ingår dock på vägen. Men sedan måste vi inse att lösningen kommer att ske inom oss – Det är den stora Friheten.

Sanningen är att vi är älskade och välkomna och menade för den här Världen – utan att vi presterar NÅGONTING! Vi behöver inte förtjäna att finnas till. När vi lyssnar på och följer vårt Hjärta och egna viljor – är vi ALLTID omhändertagna – så är allting skapat! Ju mer vi följer vårt Hjärta – desto mer tillför vi Världen. Vi tillför bl a mera kärleksfulla energier och mera äkta livskraft och gör det vi egentligen kom till Jorden för. Och allt detta är samtidigt bra för alla andra!

Och som sagt – pengar är ”bara” en förlängning av våra egna tankar om oss själva. Energin i tankarna – skapar just vårt pengaflöde.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s