Det sönder”utvecklade” Sverige

CIMG9847Vi har inga synliga bomber eller synliga syraattacker mot människor i Sverige – men vi har ändock ett fullskaligt krig – på en annan nivå – illa dolt bakom vår s k utveckling. Jag har sagt det förut – men nu är den samlade massan av destruktiv energi fullt synlig – vårt krig.

Vårt krig har enormt många komponenter och är så inövat och inlindat i det indoktrinerade slavsättet att ”så skall man leva i ett ”utvecklat” land. Den gigantiska illusionen av att ”Sverige är ett föredöme av civilisation”. När vi i själva verket har piskats till det mest sofistikerade slaveri.

Vårt krig är så lömskt!!! –  så de flesta tror ännu att det är mera synd om folk i synliga krigshärdar – allt medan Sveriges krig – har för avsikt att döda människors självaste Själ – vår egenmakt, vår egen vilja, vårt mjuka lyssnande Själv, vår skönhet, vår stolthet, vår inre glädje, vårt människovärde.

Slaveriet och utvecklingen av Arbeit macht Frei – har genererat otaliga hänsynslösa människor. Människor som fullständigt tappat bort tanken på sina medmänniskor.
CIMG9905 (2)– Vi har alla som köpts med ”jobbskatteavdrag” – som nu konsumerar och konsumerar – i stället för att lyssna på sitt inre vad de verkligen vill och längtar efter.
Och som fullkomligt struntar i att – för deras pengafixerings skull – monteras hela det gemensamma skyddsnätet ner – alla skolor, vård, äldreomsorg och annat blir djupt plundrat och gör att barn fostras i överfulla klassrum – till skrikande stressade (förutom de som blir tysta och rädda) individer. Gamla som aldrig får gå ut och allt möjligt annat människoovärdigt. 

Med denna piskande norm i hela samhällssystemet – jämför sig ännu många sjuka och arbetslösa – känner sig jagade och stressade – och för att döva det – ”måste” många döva det med rökning och rökning – alkohol och alkohol – och en massa annat.
– Och de med ”jobbskatteavdrag” måste också bedöva sig – rökning och alkohol — och
all denna bedövning går ut över medmänniskor och samhälle!!! Går ut över hela familjekonstellationer – fostrar nya stressade barn som lär sig att man måste bedöva sig – för att överleva!!! Att man måste vara hänsynslös – för att överleva!!!

Sverige är landet där majoriteten ännu bedövar sig – och detta gör att hela samhällsexistensen blir hänsynslös!

CIMG9903I Sverige får ännu den hänsynslösa livsstilen dominera!
Få vågar och orkar ännu ifrågasätta t ex allt oväsen av högtalare överallt – varenda affär (åtminstone i tätorter) är gjord för att glofifiera ungdomlig hänsynslöshet. Som gör att mogna vuxna inte besöker affärerna . Bara de som fortfarande springer runt i slavhjulet, låter sig kränkas av allt detta oväsen.

Fortfarande tas det mera hänsyn till rökande på balkonger, uteserveringar och likn, än till  andras självklara rätt till sin egen andningsluft. Att stadskärnor och samhällscentrum på kvällstid görs till hänsynslöshetszoner – med alkoholen som bas – med oväsen och bråk och rökning – och yttre ”föräldrar” måste alltid träda in – när folk drar sig undan sitt eget ansvar!!! Kostar pengar och berövar alla sin verkliga livskvalité – både de som festar – omgivningen – och alla som ställer upp på dom – medan de ”festar” dvs bedövar sig! Ett helsjukt system!

Människor är så tillvanda vid sådant, så de tror att detta är ”normalt” – sådan destruktivitet.

CIMG9905 (3)Allsköns jippon med dånande motorer och högtalare hurras som ”festligt”.
Ett fanatiskt glorifierande av ”jippon” av alla de slag – som förstås skall generera mera konsumtion. Sommarmånaderna måste till varje pris fyllas med jippon – – människor skall aldrig ges tid till att bara vara – njuta av naturen och lyssna på sig själva. Den slavdrivande funktionen ”måste göra något” dominerar hela samhöllet.

Och all bedövning gör att vår vackra mark ännu överflödar av fimpar – en total hänsynslöshet ligger där bakom – skiter fullkomligt i att andra måste städa efter dom – rökning skadar verkligen hjärnfunktionerna. Människor blir faktiskt förståndshandikappade av både rökning och alkohol – det går inte att gömma!

Vårt samhällssystem är ett otäckt spindelnät av förtryck och hänsynslöshet – som inte längre går att gömma under någon täckmantel av ”civilisation” och sken av något föregångsland.

Pengamakten styr de regerande och högsta cheferna – som i sin tur styr alla ”där under” – de hänsynslösa ”där under” förtrycker i sin tur alla känsliga varelser, allt mjukt och skört och vackert – förstör livskvalitén överallt där de drar fram.

Och till det kommer alla myndighetspersoner – slavar – som gör allt för att tillfredsställa makten – och använder sig av sin maktposition till att avreagera sina nedtryckta känslor på alla ”ärenden” de skall sköta. Genom att t o m tolka lagar ännu människoovärdigare än de är tänkta. Allt för att dels få ”ha kontroll” över andra och hålla sig väl med den som har makten och för att behålla det ”heliga jobbet”. Den heliga kon ”Arbetet” som till varje pris skall behållas – även om det innebär att trampa på medmänniskor eller t ex tillverka vapen för att döda medmänniskor.  Detta Arbeit macht Frei – är helt absurt! Vilken j-a Frihet ?!

Det är den patriarkala manskraften tillsammans med det ungdomligt framrusande och patriarken och horan – som ännu dominerar – fast på väg mot döden!!! Dessa gamla kraftmönster är nu på väg att dö – för de kan inte överleva, när den 3:e dimensionens frekvenser upplöses!!!

Det blev ett långt inlägg men ändå bara några av trådarna i det lömska  slavnätet.
Det finns otaliga områden i vårt samhälle som är detsamma som KRIG – då människor lever med stora inre krig – mot sig själva och sin omgivning!!!

Men allt detta kan helt enkelt inte fortsätta – då det uppväckande kärleksfulla kosmiska Ljuset flödar ner över oss i full speed – och inget av allt detta gamla kan överleva – Ljuset har tagit över kontrollen! Och den som är hänsynslös måste nu möta sin egen hänsynslöshet.

Varje människa vet i sitt hjärta vad den fulla meningen med Livet är – Sanningskornet finns inplanterat där – för att vi skall hitta tillbaka – till Friheten  och Kärleken – efter experimentresan in i slaverispelet.

CIMG9906

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s