De ännu sovandes sopor – i full dager

CIMG9852 (2)Mänsklighetens  sopor -av alla de slag – mentala – känslomässiga och materiella visas nu öppet upp. Och de sovande försöker fortfarande kasta soporna på de som vaknat – för att illusoriskt ”lätta på trycket”. De jobbar desperat för att bli av med dom – då det kosmiska Ljuset och Kraften ovanifrån sköljer ner över Jorden. Upplever att många just drar till sig andras sopor – obs! tillåter detta! Rent i praktiken kan jag se vissa grannar som alltid drar till sig olika ”vänner” – som bara ”måste prata av sig” och röka. Och soporna samlas hos den de besöker. ibland blir det då till att – sätta ut soppåsen utanför dörren – ”den får grannarna lukta på – jag måste bli av med den”.

De som drar till sig sådana vänner som bara måste prata av sig – är så rädda för att vara ensamma, så de simmar hellre bland en massa sopor än att hitta sin egen integritet och säga ifrån. Och de som röker – vill alltid ha sällskap i sin destruktivitet.

CIMG9867Och alla som ”jämt måste ha sällskap” – saknar all verklig integritet – då de aldrig lyssnar på sig själva, utan simmar runt i ett kollektivt kaos.

Och bergen av sopor speglar alla bedövningar som ännu görs – genom slavarbete, rökning, alkohol, tv-tittande, skvallyssnande, sport och en massa annat. Allt det som bedövas ner – måste kompenseras genom att köpa och inta allsköns skräp – som blir yttre materiella sopor och en destruktiv omvärld, genom hänsynslöshet och ”skit i andra”. Den som är hänsynslös mot sitt sanna Själv, blir hänsynslös mot omvärlden.

Jag kände själv meningslösheten idag i att ”gnälla” – kommandes från ett jättegrisigt soprum och skulle bara in och meddela den som har hand om det – på datorn. För att snabbt gå vidare med min  dag. Men möter förstås en granne som var full med dessa klagomål och det blir väldigt lätt att falla in i samma spår. Men nu kände jag den stora ”tomgången” – så meningslöst att bara klaga. Så antingen gör man något åt det – säger till den som har hand om något – tar hand om det själv – eller släpper taget om det hela. Allt annat är slöseri på energi.

Många är tyvärr ännu ett lätt byte för de som vill använda andras soptunnor. De hänsynslösa har regerat mycket länge och kämpar nu desperat för sin överlevnad – enl det gamla Spelet – sin kontroll av det gemensamma – trampandes på allt mjukt, vackert och känsligt i Livet. Trampandes på det Inre Barnet. Men det är nu hög tid för alla sopsamlare och kuvade och mjuka att resa på sig och säga stopp – Jag vill inte ha din rök och ditt förtryckta inres sopor hos mig! – Jag vill inte höra om dina problem – jag har mina egna som jag måste ta hand om – Jag behöver tid för mig själv – Om jag vill ha sällskap ska det inte vara av de som håller mig kvar i destruktivitet! Jag vill inte simma i våra gemensamma sopor osv osv… Den hänsynslösa Kraften går nu stadigt in i väggen.

CIMG9864 (2)Och rökare tillhör en hänsynslös gren av mänskligheten – då de är så ytterst hänsynslösa mot sig själva, så de förgiftar sin egen andningsluft – blir de oförmögna att tänka på andras livsluft. För dom existerar bara deras frihet – deras desperata försök att döva sina egna känslor.

Så nu har jag vidarebefordrat en del sopor – allt för upplysningen skull! Kanske kan det hjälpa någon att hitta sin egen integritet…

Trodde inte att jag ännu skulle befatta mig med sopor – men det senaste stora Ljus-inflödet från Kosmos – Portalen – spräckte upp hela det kollektiva medvetandet – så allt blev upp och ner och tvärtom och ingen gammal logik fungerar längre. Den vänstra hjärnhalvans dominans har blivit totalt stoppad och kaos råder. – För att vi skall släppa taget om allt gammalt tänkande – vi måste lära oss tänka helt nytt och okänt – gamla sätt fungerar inte längre – vi måste upptäcka en helt Ny Värld – utan att luta oss på något gammalt tänkande. Totalt nya steg i en Ny Värld. Inget – om jag gör si eller så, så blir nog resultatet så – nej! För den destruktiva nedåtgående Kraften har mist sin kraft och allt som människor gör som inte är gott för det sanna Självet eller Helheten blir reducerat eller stoppat. Den 3:e dimensionens tankemönster har nu mycket svårt att manifesteras. Den upplöses allt mer. Men det är alltid våra egna tankar och känslor som skapar våra upplevelser och yttre resultat – ögonblick för ögonblick.

LET GO – av allt det gamla och SURRENDER är Nyckeln Och den fulla tron och vissheten att ALL IS WELL – och att vi nu bygger en helt Ny Värld – ögonblick för ögonblick.

Skönheten och Magin finns dock också mitt ibland oss …

CIMG9887

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s