Den stora Hydran – Sporten

Jag vet att jag inte ”borde” lägga min energi på detta -men det är alldeles för tyst om denna gigantiska Hydra – detta Monster – sport – idrott – tävling.

Så sorgligt och hopplöst det känns när jag, åtminstone tror, att mängder av människor sitter framför Tv.n och tittar på sport. Att de har flytt bort från sig själva och bedövar sig. och odlar sina instinkter. Och att de tycker sig ha rätt att sitta och vråla ut bland sina grannar! Helt hänsynslöst tar de sig rätten att störa andra med sina primitiva instinkter – tillsammans med alkohol,. Och till detta kommer alltid alla dessa barn (mest invandrade) – som bara måste spela fotboll när det är fotboll på TV. Och det spelas överallt och det störs överallt. Alltihopa blir till ett stort störande för alla som inte är besatta.

Hur kan människor bedöva sig med något så meningslöst som sport. Sporten framkallar enbart instinkter hos alla som tittar. Ett odlande av sin aggressivitet. De anser då att det blir helt legitimt att bete sig djuriskt och strunta i andra. Och det blir ett totalt överkörande av allt som är mjukt och känsligt. Och de som utövar sport, kör över alla sina kroppsliga och själsliga signaler. Kör över all det som är mjukt inom och överanstränger och kontrollerar kroppen. Total maskulin energidominans. Och de ”måste” träna och träna och det blir viktigare än allt annat – en besatthet som går ut över deras relationer. Detsamma gäller sportandet framför TV.n -som också går ut över de flesta relationer (om inte alla i familjen är besatta). Denna maskulina dominans som allt sportande utgör – är en stor sjukdom i samhället och som ännu glorifieras officiellt. Tävlande och överansträngning är såå emot Livsströmmen.

Sporten bara vältrar sig över allt annat i samhället – vare sig det är i alla TV-program eller tidningar eller hos alla som är besatta av den. Sporten tillåts att förstöra mycket i kollektivet – får förkörsrätt överallt. Gigantiska arenor och sporthallar finns det alltid pengar till – medan det aldrig finns pengar till alla verkliga  behov i samhället. De maskulina behoven – att prestera något – bygga monument – och för att få ställen att primitivt vråla (eller slåss) på – där läggs pengarna.

Och det är rent patetiskt hur alla som rapporterar sport, verkar tycka att de är jätteviktiga.

Och hur många somrar och sommarkvällar under åren har störts och förfulats genom alla dessa sportevanemang på TV. Allt detta vrålande och allmänna besatthet framkallar stress och aggressivitet i det kollektiva – i stället för vackra ljuva sommarkvällar med fågelsång och ev äkta samvaro.

Inget positivt inlägg… men det är som det är.

Det förtryckta misshandlade Feminina och det inre Barnet måste nu lyssnas på och ta sin rättmätiga plats. Det måste bli hänsynsfullt och vänligt på Planeten.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s