Att våga acceptera – och falla …

Åter ett ämne som har så många infallsvinklar (smile), så jag vet knappt var jag skall börja. Men som jag själv tänker – man måste ”våga falla in i skiten”!  – och släppa alla motstånd! Att se allt detta bullrande omstörtande och till synes negativa som sker runt om – och bara låta sig falla ”in i” det – in i den orena smörjan – acceptera det. Då själva avskyn och känslan av att det är ”fel” är det som gör att man mår dåligt!

(Självklart befinner sig människor på olika nivåer i uppvaknandet och för många är det ännu ”rätt” att avslöja och lysa upp osv. Men om man känslomässigt ännu hänger sig fast vid allt som är fel, får man ett miserabelt liv.)

Tänk när en större del av människorna verkligen börjar fokusera på allt som de VILL ha – tänk vilken energiexplosion detta då blir! Som också självklart följs av att sådant skapas i det yttre! ENERGIERNA FÖLJER VILJAN OCH DET VI FOKUSERAR På. Det finns inga rätt eller fel – bara energier som följer med vårt fokus. Universums lagar är helt neutrala!

Som så många gånger – allt som man är emot blir kvar och man låser sina egna energier i det som man inte vill ha – och kan inte skapa det man vill ha. Att stanna i tanken att något är ”fel” gör att vi behåller separationen inom oss – mellan omvärlden och oss själva (och vi känner oss ensamma och alienerade) och samtidigt separation mellan våra inre röster (då vi också har destruktiva apekter inom oss) och vi måste försonas med alla dessa inre röster – göra dom neutrala, så att de i stället kan stiga uppåt i utveckling och självkärlek. Det yttre speglar ALLTID vårt inre – om det berör oss

Så länge vi inte försonas med allt destruktivt, både inom oss själva och därmed i det yttre – har vi inte vår verkliga kraft med oss och kan inte gå vidare och skapa det vi vill ha! Vi kan då bara leva ett begränsat liv och skapa sjukdomar. Anden gör allt för att väcka oss!

Och visst kan det vara svårt att se när t ex Naturen skövlas – och sorgen väller fram – men sorgen kommer till ytan och finns bara där så länge vi matar den. Det är vår egen sorg som manifesteras genom yttre skövling. Och kan vi göra oss neutrala och fokusera på något gott och vackert – så tonar även sorgen bort. Vi bör alltså göra jobbet inuti oss själva och därmed minskas undan för undan skövlingen av Moder Jord!!! (Även om det inte alltid är så lätt här, när man t ex ser att de små  grönområden som ev finns kvar, nu används till att kasta avfall på – gammal asfalt och annat efter byggen och river upp syrener för att göra plats för jättestenar som blivit över. osv). Ja nu fokusera jag på det som jag inte vill ha – men det känns så sorgligt att tro sig vara ensam om att iaktta sådant.

Men vi tar olika steg i taget – inget är fel – men för varje jobbig sak, får vi ju möjligheten att vända fokus. Vi testas och renas dag för dag. Det är naturligtvis extra svårt för alla oss som har helt öppna sinnen och en djup kontakt med Moder Jord. På samma sätt som Hon skövlats – har vi också tillåtit oss själva att skövlas. Det Feminina är djupt skövlat och förtryckt.

Självklart innebär det inte att man skall låta sig trampas på!

Att låta sig falla  -och inte försöka ha kontroll över omvärldens alla ”fel” (för dom är många – hela den gamla världen är ”fel”) – är detsamma som att i stället säga JA till Livet. Att ge upp kampen. Man behöver därmed inte i onödan beblanda sig med kaoset – man kan gå undan och fokusera på sig själv.

…………………………. * Läs gärna min blogg Foto och Tankar – länk till höger

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att våga acceptera – och falla …

  1. Ping: Kaos – Liv | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s