Kaos – Liv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Att falla in i skiten” skrev jag om i ett tidigare inlägg. Men allt tydligare och innerligare inser man att kaoset därute speglar det egna inre kaoset – om det berör! Med all tydlighet jobbar nu de kosmiska krafterna med allsköns buller och larm för att väcka oss. Och det gäller då både att ta avstånd från alla de dramor som ännu spelas upp därute och att ändock ”falla in i skiten” i vår närmaste vardag. Vi måste lära oss att leva i paradoxernas värld – ännu ett tag (tills  allt smält ihop). vi måste både ta avstånd och samtidigt känna allt det vi känner och acceptera det som vårt eget ansvar att förlösa känslorna. Ju mer vi projicerar att ”det är för jä-t det dom och dom gör”, desto mera avsky alstrar det inom oss och vi kan t o m tappa lusten att leva. Vi måste även lära oss att acceptera ”tycka om” vår avsky – att ”äckliga” känslotillstånd inte är något ”fel”. Vi kan göra saker. även om vi inte mår toppen – om själva ‘grejen’ är något vi vill lite grann.

Det är helt nya energier som verkar nu. Och alla tillstånd är ok. Vi lever nu mer eller mindre multidimensionellt – alla tidslinjer är aktiva – både smälter ihop och samtidigt verkar var för sig….
(T ex i mitt inre inser jag att jag nog måste gå tillbaka till barndomens utedass, när alla nya påfund inte fungerar 😉  ) Vi måste gå framåt och våga leva även om det är snöigt, kallt, regnigt och motigt – både i det inre och det yttre. Men förstås också kunna vara stilla mitt i detta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi måste hämta upp, acceptera och använda vår urkraft – vår överlevnadskraft. Många är ännu rädda för den – den har inte ‘tillåtits’ i vårt ‘civilicerade’ samhälle. Men ‘grejen’ är den att vi skall använda den för oss själva och vår egen väg!!! Inte för att projicera ut den! När vi blir uppvaknade Mästare – och kan balansera den, kan vi äntligen använda den till vår sanna väg. Bygga vår Nya värld från grunden.
Därför blir det viktigt att i denna kaostid ta oss igenom allt och gå framåt – inåt/utåt – oavsett hur vi mår!

Och det viktigaste är då att alltid söka vårt eget fokus!!!! ((Själv kan jag genom att t ex spela Hildegard af Bingen – hitta mitt fokus – mig själv – när omvärlden fylls med stojande barn, skällande hundar, grästrimrar, dunkadunka och annat.)

Vi måste sluta vara emot omvärlden – på alla plan – för den vi är emot är alltid först och främst oss själva. Alla ”fel” som vi berörs av – finns som röster/aspekter inom oss själva. Så allt det vi tycker och tänker om omvärlden – tänker vi om oss själva – annars skulle dessa tankar aldrig finnas!!! Så meningslösheten blir i verkligheten total när vi sysselsätter oss med tankar och tyckanden om omvärlden.

Vi måste i stället lyssna på – acceptera och försonas med hela vårt inre Jag ❤ Alla våra motstånd (tankar och tyckanden om ‘fel’ – på oss själva eller omvärlden) – förhindrar själva Livsströmmen! Det vi gör motstånd emot är ju våra egna känslor !!! som väcks av omvärlden. Det är inte omvärlden i sig som skapar det ‘negativa’. Det ‘negativa’ fanns redan inom oss. Det är själva motstånden mot känslorna som är ‘boven’ i dramat. Vi renas från det gamla dömande Spelet i varje stund ❤ Vi neutraliserar. För att nå Enhet med oss själva och därmed också med Världen.

https://gunillasolara.wordpress.com/2012/06/15/att-vaga-acceptera-och-falla/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s