Livet i soppåsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin Ande uppmärksammar att — ”Människor lever nu i sina egna soppåsar!!!både infödda svenskar och alla ‘nyanlända’ — och mitt i allt detta försöker vissa att föra in ”hen” , ”hbtq-certifiering” och könsneutrala toaletter!!!” Eller dela ut armband och bjuda på kaffe och bullar till de som inte bryr sig om, om de dödar eller skador andra människor!
Detta är en gigantisk flykt från de egna soporna!!! och att försöka fixa till ytan.

Alla nedtryckta känslor och upplevelser – allt som man konsumerat av mänsklighetens ytliga separerande dömande slaverispel. Allt som man bedövat sig med!!! Att inte bry sig om och ta tag i de verkliga problemen eller de egna inre och yttre soporna. Och alltmedan statsminister m fl reser runt i ”stora vida världen” för att sälja JAS och kanoner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAtt sen många av oss känner stor besvikelse – för att ingenting är som vi hoppats på. Att vi inom oss haft visionen av en förskönad, jämställd, vänlig och harmonisk värld och natur — ja denna förväntan gör att vi i stället känner oss ytterst besvikna. Därför måste vi helt släppa taget om förväntningarna! Och i stället lita fullkomligt på det Gudomliga Flödet – att det är själva Flödet – Nuet som skall ge oss lyckan. Förväntan på det yttre ger alltid besvikelse. Vi måste bli fria från hur det ännu gestaltar sig i det yttre. (Det är ännu mänsklighetens sopor som virvlar kring.)

Och vi måste också acceptera och inte fördöma våra egna inre sopor. Vi måste bara ta oss igenom dom. Vi måste ha förståelse för att det inte kan kännas ”perfekt” ännu!

Vi måste acceptera alla ‘utmaningar’ som Gudomliga och som gör att vi expanderar och som ger oss tillgång till allt mer av oss själva – vårt verkliga större innerligare kärleksfullare Jag. (Alltså inte tro att ev motgångar är ‘fel’ på något vis – utan att allt sker enbart för vårt allra kärleksfullaste bästa.)
Vi gör det vi kan/orkar och behöver – men utan att överanstränga oss, utan att tänka att ”det här är ”fel” – inte tänka motstånd – utan ”ev göra något – och sen släppa taget”. Att vara emot något stoppar alltid Flödet och vi kan inte ta emot Gåvan som ligger bakom det som synes negativt!

Att ta ansvar för sina egna inre (och yttre) sopor – leder till ett allt renare friare och kärleksfullare inre – som till slut kommer i harmoni. Världen renas och transformeras genom att var och en tar ansvar för sitt dolda djupa inre. Och när vi får harmoni inom oss – kan yttervärlden inte längre tynga ner eller styra oss. Var och en måste fokusera på och gå just sin egen väg.

Det är stort kaos inom människor och samhälle nu och det kan bara upplösas genom att dra tillbaka sitt fokus från yttervärlden och ta ansvar för och börja lyssna på sig Själv!

Alltså —  ”Människor lever nu i sina egna soppåsar!!! 

Och ALLT är Gudomligt orkestrerat ! ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s