Transformation – inte sjukdom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtt till viss del undrande inlägg…
Hur länge skall den gamla världens ‘doktorer’ och ”experter” försöka förhindra människors uppvaknande och transformation?
Att det nu ‘blommar upp’ en massa så kallade sjukdomar och besvär – är ju för alla som är medvetna, ett fullständigt Gudomligt och gott tecken! Själen vaknar nu upp i snabb takt och talar om – genom våra kroppar (bl a)  – ”du accepterar och älskar inte dig själv!” – du dömer och begränsar och kritiserar stora delar av dig själv – ”därför säger Jag – Kroppen ifrån!” ”Du måste stanna upp och lyssna på dig själv – Djupt därinne gråter du.” Du är arg på dig själv och livet för att du tvingat dig själv till en massa saker och för att du inte värderat dig själv såsom Gudomligt värdefull och älskad. Och för att du programmerats att tro att ”sjukdomar” är något självklart och ”naturligt”.

Som det ännu är – så är de flesta veckotidningar (som är riktade till kvinnorna) – fulla med sjukdomsdiagnoser och en massa osäkra, frågande och rädda människor. Och ”experterna” bara bekräftar att – så är det – och du måste ta den ‘medicinen’, inte äta det där, operera det där osv osv
Dessutom är ju tidningarna fulla med ”du måste fixa till din kropp” – ständigt dessa dieter – gör om dig – kontroll kontroll kontroll – i stället för att lära ut att du måste börja lyssna på och älska sig själv!!! Du måste sluta tvinga dig till att göra en massa som ”omvärlden bestämt” – och som du inte i hjärtat vill!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADu måste – du har nu den Gudomliga möjligheten att befria dig från slaveriet – och äntligen ta tillbaka din egen Kraft och Kärleken till dig själv. ”Detta kan ingen doktor fixa!” Hela Universum stödjer dig – för det är Livets sanna utveckling!

För mig så känns det som ett enormt slöseri på kunskapen som finns och slöseri på en massa Liv!

Om någon uppvaknad går till doktorn – så är det till största delen troligt att – doktorn gör allt för att stoppa transformationen!
Och som Ljusgruppen Abraham säger: – Om doktorer alltid talade till sina patienter – att ”det här kommer att bli bra” – ”det här kommer att gå över” – så skulle de flesta helt enkelt ‘reparera’ sig själva! Livsviljan och den egna kraften och tilliten botar alla sjukdomar. Och att då inte förgifta kroppen för mycket med en massa kemikaliska ”mediciner”. (Helst inte alls – men det är ju vars och ens val.)

Under vårt uppvaknande och transformation så kommer helt naturligt en massa besvär fram i våra kroppar och vårt sinne – för att genomlevas och renas och släppas taget om. Om vi då dömer detta ”som att nu är det något fel på oss” – så förhindrar/fördröjer vi läkningen. Om vi i stället kan se det som en kärleksfull rening – så upplöses besvären – även om det ibland kan ta lite tid.

Att det, förutom det gamla Spelets indelningar i olika ‘sjukdomar’, också förekommer t ex stark yrsel – där kan man förstå att människor blir livrädda. Men även detta har sin helt naturliga förklaring och funktion. Bl a för att hela vårt inre rörs om, för att vi skall förändras. Yrseln hjälper oss bl a att släppa den yttre kontrollen, så att vi kan komma allt närmare vår innersta Kärna. Och många andra diffusa besvär hör också till.

Sen ingår det förstås också att vissa av oss helt enkelt på det själsliga planet väljer att lämna just den kroppen. Ingenting är fel. Ingenting är misslyckanden. Ingenting är ”i onödan”. Allt har sin funktion sett från ett högre perspektiv – alla själar utvecklas hela tiden vidare. ❤

Tyck om – acceptera – och älska Dig Själv – det är ditt verkliga mål i det här livet. Och inte att du måste åstadkomma och visa upp något – inte ‘förverkliga’ dig själv (ditt ego) – inte hinna med mesta möjliga osv osv.

Du/Vi är här för att äntligen öppna våra Hjärtan och upptäcka Gudomligheten inom oss ❤

Ett tidigare inlägg:
https://gunillasolara.wordpress.com/2015/06/07/den-naturliga-halsan/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s