Ung – Gammal – Ny

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Gammal eller ung” har ingen betydelse i Den Nya Världen. — Då jag själv insåg att jag på något vis haft som tankeformel att – ”vi måste bli unga på nytt” när vi vaknat upp och omvandlat allt inom oss – så har de sista åren känts allt mer sorgliga. Därför att vi gått ”bakåt” så mycket på våra olika tidslinjer, för att omvandla allt det gamla, så många av oss har känt oss ‘rysligt gamla’.

Och jag liksom många andra som har varit uppvaknade i 30 år minst har känt en allt större trötthet – ”på att det aldrig skall ta slut …” Och därtill också känslan att ”har jag offrat bort stora delar av mitt liv på denna rening” – för jag liksom många andra har ju dragits undan från hela det gamla systemet och livet. Och undermedvetet har jag/vi tänkt i den gamla världens banor och längtat tillbaka till vår egen ungdomlighet. Och att på ett eller annat sätt ”få vara med i livet igen”. Vilket ju bygger på tankarna att mer eller mindre återgå till något gammalt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMen – äntligen kom insikten att – hela detta gamla tankekomplex av att ”det bästa måste ju vara att bli ung på nytt” – bygger på den gamla världens program av att det yttre är det som räknas.

Det Nya Goda skall ju i stället helt utmynna från vårt inre. Det skall helt styras utav hjärtats energier!!! Hur vi sen ”ser ut” har ju ingen verklig betydelse! Det är vårt hjärta som skall möta alla andra medvarelser – inte någon som helst yttre image. Vi behöver inte ”fixa till oss” för att ev se yngre ut!!! ❤ Gråhåriga eller inte, spelar ingen roll – vi skall ändock börja leva på nytt. Och för alla odödliga så blir det så länge vi har behag …   🙂

Det Nya byggs upp på ett fullständigt nytt sätt – uppvaknade nya människor som samspelar med hjärtats känslor – energier och ett högre medvetande.

Och det är Kärleken inifrån oss själva som skall göra oss lyckliga – helt oberoende av vad vi skapar och möter i det yttre. Vårt Hjärta – vår inre Källa skall bära oss – varmt och tryggt – helt oberoende av vad vi gör eller inte gör! ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ung – Gammal – Ny

  1. Ping: April 1 – våga tro på framtiden | Gunilla Solaras Foto och Tankar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s