Inget behöver ”rättas till”

OLYMPUS DIGITAL CAMERADelar med mig av nattens insikter.
Då jag somnade med en känsla av hopplöshet över alla dessa otaliga lögner från ”etablissemanget” och andra ouppvaknade. Och känslan av en helt absurd värld, där ingen sans och förnuft finns – ingen att lita på av alla de som verkar styra landet och världen. Den ena lögnen och smutskastningen efter den andra …
Självklart finns det ännu många som skall lysa upp alla lögner – då de jobbar på just den nivån ännu. 
Men – 
för alla oss uppvaknade och medvetet inifrånstyrda, så behöver vi inte längre försöka ”lägga något tillrätta” – det gagnar inte spelet – på den högre nivån.

I flera olika sekvenser så rättade jag till något som jag tyckte låg fel – sen rättade någon annan till det på sitt vis – och sen någon annan på sitt vis – och med en skön känsla – så kunde jag bara släppa taget. Inget ”ordnande” spelade någon roll!

Vi behöver inte ”rätta till” för att något skall bli ”rätt” – för det sker rent automatiskt när vi fullständigt tar ansvar för vårt inre. När vi slutar ge vårt fokus till vad som sker i yttervärlden. Många av oss har ju känt ett stort ansvar för att ”visa vägen” och upplysa – för vi har känt att ”det inte blir någon ändring annars”. Och på nätet så florerar ju oändliga ”feltolkningar” – när man kan se från ovan – men just ingen är öppen för att förändra sin vinkling – de som hävdar det ena och det andra är just nu fast i sin version. Och allt är ok. Vi behöver inte ”hjälpa till”!
Vi kan rikta in oss på vårt eget varande och våra önskningar ❤ Då hjälper vi absolut bäst vår mänskliga familj och transformationen av hela Jorden. Vi tillför nya positiva renande upplyftande energier till det kollektiva medvetandet. Livet ligger inte i ”vad som händer därute!” Det verkliga Livet pågår inom oss – genom vår egen livspuls – i vår kropp – i vår andning – i våra känslor – i Nuet 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s