Följa Flödet – varje stund

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAllt fler av oss har kommit till det stora stora Surrender ”surrendrandet”, som innebär att Följa Flödet i varje stund! Och det innebär inte (ännu) att vi alltid känner oss glada och lyckliga – utan att vi flyter igenom vad som än känns. Och det skiftar nu snabbt och ofta – ena stunden glädje eller frihet eller frid eller meningsfullhet – i nästa stund kan det vara total trötthet, uppgivenhet, besvikelse eller annat. Vårt nedtryckta undermedvetna väller upp för att släppas taget om.

Det viktiga är att vi ger upp allt motstånd mot hur vi känner oss!!! Absolut ingenting är fel!!! Alla dalar och toppar har sin mycket viktiga funktion. (Det är annars mycket lätt att tänka ”någonting är fel” så fort vi inte mår bra – och vi sätter då upp ett motstånd mot själva känslorna som kommer fram.)

Det innebär då att vara ytterst flexibel och inte tro att det är något fel så fort vi blir avbrutna eller stoppade osv. Vi måste göra oss neutrala oavsett vilka resultaten blir av våra små eller stora beslut- bara flyta på och lyssna på/känna våra känslor. Sitta ner och kanske gråta lite när det känns stopp – i nästa stund kanske följa någon impuls att göra något – verkligen flyta oss igenom våra dagar och nätter..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMånga av oss har nog gärna målat upp ”rosa drömmar” – och då kommer besvikelserna på det dröjande resultatet. Men som sagt – vi måste inse att absolut ingenting är fel på vägen – alla besvikelser måste fram och neutraliseras.
Det är inget fel på ”rosa drömmar”, men vi måste lära oss ‘älska’ alla våra motstånd också – för de är ändock bevis på att vi ”är på rätt väg”! Vi är aldrig någonsin på ”fel” väg!

Det är ALDRIG. våra yttre betingelser eller resultat som är det viktiga – Det handlar ALLTID om vårt känsloliv – hur vi upplever tillvaron i varje ögonblick!!! Allting måste skapas inifrån och ut.

Utan godkännande och försoning mellan alla våra inre aspekter (som varit i ständig strid med varandra) – kan vi aldrig uppleva harmoni, frid – kärlek. Och olika aspekter har olika viljor. Och vi får lära oss att ”göra lite av det – och lite av det där”, så att alla blir nöjdare. Vissa röster vill bara göra ”roliga saker” – andra vill kanske ”ha ett rent hem” – vissa röster vill sova lite osv – följa impulserna…

Det fungerar inte längre med ”i morgon skall jag göra det eller sen skall jag göra det” – för impulserna – den fria viljekraften kan bara fungera i varje NU.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s