‘Ta hand om andra’-tiden är över

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin Ande lyser upp förhållandet med Trump och liknande:
”Den tiden är förbi – då det officiella påbudet att ”vi måste tycka synd om” en massa människor – gällde.” Genom t ex Obama kunde det gamla programmet fortgå ”han tyckte synd om muslimer, svarta och många andra”. Han försökte bli vän med arabvärlden – ville vara till lags – jämka utan att sätta hälsosamma gränser – utan att bry sig om de verkliga konsekvenserna. Och USAs långa program av att ”de måste hjälpa andra länder att ta hand om sig själva” – måste också upphöra.
Och – genom Trump så vänder nu allt detta! För – genom Obamas och andras gamla spel, så kunde människor aldrig finna sin egen kraft!!!

Genom den gamle Obama och andra, så bibehölls programmet av ständig projicering. Människor fick full legitimitet att undandra sig eget Ansvar! Det var(är ännu) alltid ”andras fel att JAG mår dåligt – att just mitt liv ser ut som det gör”!!!! Planeten har fyllts med stora horder – lämmeltåg av människor som vill fly från sig själva!!! Men ”sig själv” följer fullständigt med människan, vart hon än försöker fly! ”Flyktingen” flyr alltid först och främst från sig själv! Därför är det jätteviktigt att stoppa denna flykt.Och alla hjälpare och ”flyktingvurmare” försöker ”rädda” människor ifrån sig själva!!! (Medan ‘hjälparna’ i stället borde ta ansvar för sin egen inre flykt.) Och ”hjälparna” hindrar och fördröjer att människor finner sin egen styrka och rätta väg.

Hela ‘caretakerkomplexet’ innehåller beteendet att vissa människor tar på sig Ansvaret för andra – tar på sig det Ansvar som mängder av människor smiter från – det egna Ansvaret för sig själva – och för sitt land.

Men nu genom en massa tuffa beslut så får människor äntligen möjlighet att bli herrar/damer/chefer i sitt eget liv!
Människor har varit så vana vid att klassa massor av människor som offer – så när den gamla ”tryggheten” dras bort – skriker alla som betecknar sig ”goda” högt och dömande.

hyde_hall_2Och att människor blir stoppade – förhindrade att göra det ena eller andra, är helt och hållet deras Ande som stoppar, för att just den vägen inte är den rätta och kärleksfullaste. Och för att de skall möta sina rädslor mm mm.

Det som så många ännu protesterar mot och som ses som ‘obarmhärtigt’ – är i verkligheten den kärleksfulla vägen till äkta frihet och självständighet. Helt enligt den Gudomliga Planen.

Hur detta kommer att avspeglas i det gigantiska offerlandet Sverige – det får vi se!

Min Ande påminner om att ”alla de som blivit tufft behandlade – genom Försäkringskassan, Arbetsförmedling och liknande, har i stället kommit mycket närmare sitt inre sanna Jag. Har utvecklats själsligen – blivit friare mm.” Så det är i förlängningen en stor kärleksfull Gåva – som inte kan mätas med de gamla epiteten ”att lyckas” ”framgång” osv. Man har vunnit sin Själ ❤

  • Jag kan känslomässigt helt förstå mekanismen — när jag t ex blev inlagd på sjukhus ett par dar – så togs jag om hand det första dygnet – men sen fick jag plötsligt ta hand om det mesta själv – servicen försvann … dags att bli självständig.
    Eller när jag var ‘nära döden’ (i det gamla systemet kanske kallat stroke eller fästingsjuka) och min grannfru kom efter ett tag in med mat till mig i 5 dagar – sen sa hon att ”nu får du klara dig själv!” … och med mycket kämpande dag för dag månad för månad så …… tillbaka till Livet – helt själv..

darsey-russel-hippolite-christopher-marlowDet är så känslomässigt skönt att bli omhändertagen, så människor kan lätt övergå till att vara ständiga ‘offer’! Men att så snabbt som möjligt komma tillbaka till sin egen Kraft är livsviktigt! Självklart måste alla som fortfarande behöver verklig hjälp, få det – men också att livsviljan och kraften stärks genom att man blir så självständig som möjligt. Annars tynar man bort …

Att ta Ansvar för sig själv skall inte förväxlas med det gamla spelets ”att göra rätt för sig”, att bli ”egen företagare” och annat som har med pengarna att göra!!! Det handlar inte om att piska sig själv till något. Ansvaret ligger i att ta Ansvar för sina egna känslor och sin livsupplevelse. Göra egna val utifrån hjärtat i stället för från piskor och ego. Pengar finns det oändligt av – och varje människa skapar just sin penningström. Ingen tar från någon annan – ingen får mindre för att någon får mer!!! Den gamla lögnen är dock djupt invävd i det gamla Spelet och många ojar sig över att ”vissa får minsann” osv Makthavare/bidragstagare, socialbidragstagare  eller annat – alla pengar kommer från samma Universella skattkista.

Meningslöst att reta upp sig på att ”vissa skor sig” – vilket bara betyder att du har ett bristtänkande och stryper din egen penningström!!! Var och en sin egen ström – så är det bara. Universum är oändligt rikt – och pengar skapas i direkt förhållande till hur varje människa tänker om sig själv och kan ta emot – värdefull eller mindre värd. Du bestämmer. Riktar du in dig på Flödet eller har du hinder/rädslor/mindervärde i vägen. ❤

Trump är den verkligt store uppväckaren – den välbehövde gränssättaren – som gjort sig fri från alla pengastyrare.

Allt och Alla leds på rätt väg! – det är bara egot som protesterar.

Hög utdelning på Bollnäs V75

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s