Släppa taget om hela den gamla Världen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄn djupare blir känslan och insikten om vikten av att fullständigt släppa taget om ALLT som sker – och har skett i det yttre! Och hur rent livsviktigt det blir att sluta vara emot någonting öht!!!

Som ett tydligt exempel kan vi se hur de stora protesterna i USA mot en oljeledning i Standing Rocks – där indianer och massor med protesterande aktivister kämpat – och däribland också många ”ljusarbetare”. Hur de jublat över att deras kamp lyckades – men som nu verkar helt ha ”misslyckats”, genom att Trump river upp det hela och vill fullfölja byggandet. (Sen får man ju se hur turerna går – men det viktigaste är ju att människor slutar kämpa emot!)
Man kan nu också inse att fenomenet ”Trump” – och våra svenska ”fenomen” har som uppgift att få människor att sluta kämpa emot – hur tokigt det än synes vara. För gammal kamp har ingen bäring längre.

Därför att all sådan kamp tillhör den gamla 3-dimensionella världen – och det finns inte tillräckligt med sådana gamla låga energier kvar, för att sådant skall lyckas.För som jag sagt förut – allt som man är emot – blir kvar och göds av att människor kämpar emot!
Det fungerar inte längre med några gamla ”1968-tals demonstrationer”. Den tiden är förbi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI Sverige gäller förstås samma sak – ju mer folk ”är emot” en massa samhällsföreteelser eller i det rent personliga livet – desto mer fortsätter det man är emot!!

Visserligen behövs det i Sverige en massa upplysande krafter – då så mycket ännu förnekas av det officiella samhället. Men för alla som upplyst och alla som sett verkligheten med öppna ögon – gäller det att gå vidare. För att på allvar lösa upp allt som är ”fel”.

Man måste övergå till att göda allt det som man vill ha – allt det man vill skapa – istället!
På så vis svälter man ut allt det negativa – och det goda får människors näring i stället!!! 

Det är vi som fullständigt skapar vår Värld – alla vi människor skapar genom våra energier, hela vår Värld. Så vad vi fokuserar på blir fullständigt livsviktigt!!! Det finns ingenting ”som bara sker” – utan det är vars och ens tankar och känslor som manifesterar vår yttervärld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOch vi kan bara skapa och förändra just vår egen värld, världsbild och upplevelse av Livet!!! Vad vi än tycker och tänker om det ena och det andra i samhällssystemet – så kan vi bara förändra vårt inre ‘samhällssystem’! Det är bara detta inre system som vi har verklig tillgång till att förändra. Vad vi tycker hit och dit har ingen betydelse – det förändrar inte något därute. Det skapar bara vår egen verklighet. Ingen annans! Det blir bara ett meningslöst fäktande och slöseri på våra egna energier.

Däremot! – när vi lyssnar inåt och löser upp vår inre kamp – så bidrar vi också med lösningen för det kollektiva samhället!!!

Som sagt: Allt som man i tankar och ord ”är emot” – fortsätter – just för att man är emot!!! Så man hjälper absolut inte varken samhället eller sig själv genom att ”vara emot”! Det hela är enbart en flykt från det egna inre livet. Det är i vårt inre som denna kamp pågår. Vi slåss emot oss själva. Och lösningen kan bara ske genom att vi tar Ansvar för oss själva – fullt ut – och stannar upp och verkligen lyssnar på allt vad som känns där inom oss.

Livet blir oerhört mycket friare och tryggare, när vi kommer Hem till oss själva, i stället för att absorberas av yttervärlden. Vi har verkligen ALLT att vinna!!!

Tidigare inlägg
https://gunillasolara.wordpress.com/2012/05/26/att-sluta-vara-emot/
https://gunillasolara.wordpress.com/2016/07/26/allt-handlar-om-dig/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s