Illusionen ”allergi”

archangel-michael-2

Ärkeängeln Michael

Kraftfullt klarspråk igen!
En ”helig ko” som är nästan lika tabubelagd som alkoholdrickandet. Men som bl a varit vid ytan denna säsong. Då de flesta av våra vackra hyacinter gjorts nästan doftlösa (Bara de blå har fått behålla lite doft). Ett av flera områden där de som gjort sig allergiska har fått bestämma över andras livskvalité och välbehag.

Allergi är till 100% skapat utifrån människans tankeprogram och känslor! Det är inte så att symptomen inte är verkliga!!! men : !!!
orsaken till allergierna är ett rent påhitt. Man har gjort blommor, katter, gräs, trädens frömjöl, ibland har det varit påskfjädrar, gluten och andra helt naturliga saker och varelser i Skapelsen, till syndabockar! (En hel industri är skapad runt illusionen ”glutenallergi”!) Den rena naturen och Skapelsen kan aldrig vara fiende till människan! Kan aldrig vara farlig – kan aldrig orsaka ‘sjukdomar’!!!
Detta skall inte blandas ihop med rent giftiga ämnen – giftiga ämnen blir alla sjuka av. Sådant som vissa människor blir ”allergiska” emot, skapas bara utav de som har ”allergitankar”. Man måste kunna se den stora skillnaden. Om hyacintdoft vore ”farligt”, skulle alla bli sjuka av den – punkt!

De ”allergiska” är allergiska mot vissa av sina känslor som kommer fram i olika situationer – och man försöker hålla dom känslorna nere. Man vill behålla sin självskapade identitet såsom ‘känslig’ – ‘måste tas hänsyn till’ -‘det är lite synd om mig’ – offer!!! Och genom denna allergiidentitet så känner man att man får lite bestämmarmakt över andra och i samhället. ‘Man blir någon’. Oftast är det kvinnor som i övrigt känner sig maktlösa som ”får allergi.” Och ofta kommer stor ilska fram under offerytan. (Och det är troligen den ‘obehagliga’ känslan som man inte vill låtsas om.)

Samtidigt har man ett negativt tankeprogram som säger – livets sötma, skönhet, frihet, välbehag, lätthet, mjukhet osv – är inte till för mig! Då försöker man kontrollera allt som påminner om detta. Man känner undermedvetet avundsjuka på andra som  verkar njuta av sådant. Och man kontrollerar därmed det mesta i sitt liv – för att slippa sina nedtryckta känslor. Och därmed vill man också kontrollera andra. ”Andra får minsann finna sig i att jag inte tål livets sötma” ”Dom får rätta sig efter mig.”

inte-mitt-ansvarAlla påtagna offerroller – de som ropar ut sin offerroll, ger en viss makt över situationer och andra människor. Att ”det är synd om mig” – drar ännu till sig – andra som vill offra sig – och man får uppmärksamhet – man ”tar plats” osv….

De som är ”allergiska” är allergiska mot själva Livet – de vågar inte leva livet fullt ut – vågar inte andas fullt ut!!! De har massor med begränsande tankemönster som förkrymper Livet.

Att sen SMHI och andra ständigt propagerar för ”nu är det mycket pollen i luften” och förstärker alla offerroller är helt förkastligt. (Det mesta på tv är tyvärr bluff och illusion.)

Visst får var och en ”vara allergisk” så mycket hon vill – men det får inte gå ut över andra människors livskvalité! Illusionen kan inte få vara den bestämmande!

Jag (och många andra) kanske ibland har haft svårt att andas, rinnande svidande ögon och näsor, nästäppa, klåda, utslag.eller annat – men det skulle aldrig falla mig in att skylla detta på någon annan eller något utanför mig. Man måste ta ansvar för sig själv och inte skylla på andra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASjälvklart skall man lyssna på och känna medlidande med sig själv – men man kan inte stanna i en offerroll – man måste ta ansvar för sitt inre – sin egen skapade verklighet.

Som sagt – 100% av just din/min verklighet skapas  genom vilka tankar och känslor som finns inom – och som i sin tur ger upplevelsen av Livet. Det kan aldrig aldrig någonsin! vara någon/något anna(t)ns fel vad du känner och upplever – Allt handlar om Dig!!! Just din skapade verklighet. Andra skapar just sin verklighet – och ofta har man gruppvis skapat till synes liknande verklighet. För så har man programmerats att tänka. Men alla dessa program är den stora Illusionen – det är inte Sanningen!

Den gamla världens Makt kan se ut och användas på många olika sätt. 

Även de som antagit rollen ”synd om” måste lysas upp – vi håller på att skapa en Ny Värld där fria självständiga människor kan leva i harmoni, utan att någon har behov av att dominera över någon annan – varken som offer eller makthavare.

Och jag står upp för rätten att kunna köpa naturligt doftande hyacinter (det är ju doften som är det speciella och vackra hos dom) – och inte manipulerade av de som vill begränsa Livet! Det här är – kanske för många – en liten struntsak, men den är bara symptom på något större. Vissa offerrollers makt i vårt samhälle. Sen finns det mera ‘verkliga’ offer som inte får något stöd alls …

Och du som betecknar dig som ”allergisk” – du har all makt i din egen  hand att göra dig fri och fullt levande – men då måste du lämna din offerroll bakom dig. Lyssna och känn på alla dina känslor – fly inte bort från dom. Uttryck dina känslor – gör dig fri från alla rädslor – rädslan hindrar dig att leva fullt ut. Och rädslan finns inom dig. Den har ingenting med omvärlden att göra. Omvärlden hjälper bara till att väcka upp det du försöker trycka ner! Sluta kontrollera livet, dig själv och omvärlden. Slappna av! Livet och omvärlden är inte farlig! Det är bara dina egna tankar som ‘hotar’ dig.

Detta om ”allergi” – puh…

Andra inlägg:
https://gunillasolara.wordpress.com/2016/04/10/att-slappa-kontrollen/
https://gunillasolara.wordpress.com/2015/12/18/omvarlden-ar-inte-ond/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s