The Engine of the Soul

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFör många uppvaknade så har nu den egna livsviljan och livsdrömmarna nästan helt kommit i skymundan. Bl a för att alla utrensningar och ”motgångar” (enl det gamla paradigmet) gjort att själva livsviljan satts på sparlåga. En stor grundorsak till det är, att vi ännu har kvar att lyssna på vårt Inre barn fullständigt. För:


”It’s the Engine of the Soul! ~~ säger min Ande ❤

Det är det Inre barnet som är själva Själens motor! Bara om det Inre barnet är helt tillfreds, så går vi på Själens fullständigt kärleksfulla väg. Innan Barnet känner sig fullständigt lyssnat på och är tryggt – så dras vi bakåt – stoppas – för annars går vi emot själva Livet. Endast det Inre Barnet kan ge oss Livsglädjen ❤

De flesta män t ex diskuterar ännu teorier och för en intellektuell kamp. Och så kan ännu våra inre maskulina aspekter beté sig – även när vi är uppvaknade.
Men inom oss finns Barnet som t ex säger:” Jag vill inte att du skall hålla på med en massa utredningar (tänka analysera) – Jag vill att du kramar mig!!!”
Och detta sker förstås också ute i den yttre världen – det vimlar av teoretiska analyser och olika försvar och yttre tvång – både av kvinnor och män. Och det är bl a detta som stoppar kontakten med hjärtat och den sanna inre viljan. Man negligerar ofta fullständigt sitt Inre Barn.

hjartaMen  – det finns oftast också ett Inre Barn som kan vara mycket aggressivt – kanske ”elakt” – som absolut inte vill bli stoppat på sin jakt enl det gamla Spelet – jakten att få göra som just han/hon vill. Som känner att ”jag dör om jag inte får göra som jag vill!”

Och detta är ju sant – för detta ”att få göra precis som jag vill” i den gamla världen – bara måste dö!!! Därför ser man ännu ofta massor med män och kvinnor som högljutt protesterar och försvarar sin ”rätt” att göra precis som dom vill! Som fullständigt slåss för att bevara det gamla Spelet. Som tror att dom dör om dom inte får som dom/egot vill.

Och sen finns det alla de som ”så gott som aldrig ‘fått’ göra som dom vill” eller haft någon slags ‘framgång’ – och där finns också ett oerhört sorgset och/eller ilsket Inre barn. Och till det kommer att – inte heller NU ‘får’ dom/vi göra som vi vill – för vi skall gå direkt till den Högre – inre -sanna hjärtats vilja. Och kan inte först gå genom egots ytliga vilja. Och det leder först till ytterligare besvikelse. Så vi måste ha stort tålamod och medkänsla med oss själva.

För alla som är medvetna så gäller det nu bl a att sitta ner och känna denna inre konflikt – låta dessa motstridiga känslor få ta plats – och försonas – låta dom smälta ihop — För inunder detta ilskna barn finns ett mycket sorgset Barn – som bara vill bli kramat. ❤
(Råd: Se ett ilsket barn framför dig i ditt inre – känn ilskan – det är ok att känna ilskan mot detta barn – det är själva  känslan som måste kännas och accepteras ….sen kommer sorgen över allt du tillåtit världen – livet att göra mot dig – allt som stoppat dig …  upplösningen. Eller tvärtom – kanske sorgen kommer först och sen ilskan … spelar ingen roll. Det är din egen Power som förlöses.
Du har säkert sett ilskna barn i det yttre och blivit irriterad …  – vilket speglar att också du har ett inre ilsket Barn.)

Samtidigt – självklart står du upp för ditt Inre Barn och stödjer det när andra aggressivt försöker ta ditt livsutrymme. Det är att vara far och mor till ditt Inre Barn och skydda det.
För alla som ännu teoretiserar i det yttre – dom får hållas – tills dom tröttnar – det är inte vägen till lösning, även om många sätter sig ”på sina höga hästar” med sitt ”kunnande”. Det viktiga är vad just du gör med ditt Inre Barn.

Om du vill hitta din Själs motor …

7

Tomtebobarnen

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s