En separation har skett

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI natt – i morse skedde en separation i medvetandet – mellan lägre och högre dimensioner. Det knäppte bara till och blev helt stilla. Min Ande meddelade att det berörde tusentals själar – kanske framförallt i Sverige? – men det vet jag inte…. Bl a så innebär det att de på de lägre dimensionerna inte vill höra mera om ”energier”, högre medvetande och det egna ansvaret … !

På det viset blir de bortkopplade från oss som går före och vi behöver inte dra dom med oss. Det blir lättare för oss att fokusera på oss själva – att inte dras med/ner i det gamla Spelet. Vi kan lugnt bara åse det hela och fokusera på våra egna liv och det positiva vi vill skapa. Och det innebär ju samtidigt att de av våra egna inre aspekter som velat dra oss neråt (för att bli uppmärksammade och helade) – har släppt taget/omvandlats.
Och att vi upplever tillvaron som ett limbo – för en tid….

Vi kommer troligen att få se hur de på 3D-nivån blir allt sturskare och hävdar sina gamla teser och teorier – och det är ju rätt för just dom, men har inget med våra liv att göra. De får ju simma i den gamla illusionssoppan, då de ännu har något att lära sig där.

Som en Högre Källa beskrev det hela — ”Se det som om det t ex händer en bilolycka på en stor väg och massor med människor får stå där och köa och några blir sårade eller kanske dör (själens beslut) — medan du åker på en helt annan väg och det berör dig inte alls. För det är helt enkelt i olika världar.” Och alla är på just sin uppvaknandeväg på andra nivåer.

Vi kommer att leva parallellt – vilket vi ju på de flesta sätt redan gör – men nu bör det bli allt lättare för oss som går före. Vi bara ser på – neutrala – och vandrar fram på just vår väg.. Vi behöver inte anstränga oss det minsta för att få någon annan att förstå. Vi återtar vår Gudomliga Universella självständighet! Men med allt stöd från Högre källor ❤

Som sagt – ett glapp – en separation … ❤

beautyful

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s