Kvinnors äkta frigörelse

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet är ingen ‘slump’ att tv nu sänder Fröken Frimans krig och dokumentärer om kvinnornas kamp i början på 1900-talet. Detta ingår så helt i den universella ordningen för vårt uppvaknande.

För den frigörelse som ev skett har varit helt ytlig – byggd på den maskulina normen i samhället. Den som härskat i årtusenden. 

För inom kvinnor och  män pågår ännu en stor kamp mellan könen – och oftast ett stort förtryck av det maskulina över det feminina. (Och här brukar många män sluta läsa ….) Men bara de som är villiga till förändring kan ta emot den större Kärleken och Friheten!

Och det gäller inte en ‘feminism’ a la Gudrun Schyman & Co – då de försöker med kamp enl den gamla maskulina normen. Även om GS har rätt på många punkter, så saknas den grundläggande energin och insikten om  det feminina inom mänskligheten. De tassar ännu omkring i det maskulina programmet och är rädda för att ”inte få vara med där ‘de stora pojkarna’ spelar.” (De vägrar t ex att ta avstånd från islams förnedrande kvinnoförtryck.) De vill fortfarande vara som männen på många områden..

Och denna ‘feminism’ har hittills totalt misstolkats och missriktats genom den s k ”feministiska regeringen” – som i stället omhuldar det destruktiva och riktar all omtanke åt förtryckande dominanta män och fullkomligt struntar i kvinnors lidande, förtryck och utsatthet. Och samtidigt också struntar i alla som behöver omtanke och stöd i Sverige. .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMen först och främst pågår allt detta INOM kvinnor och män. Massor med olika feminina och maskulina aspekter spelar roller inne i vårt medvetande – vårt programmerade program. De roller som gjort att vi blivit slavar under det materiella – sökandet efter mera pengar och materiella ting, slavar under behovet av att tvinga sig till olika göranden (och därmed också andra), tävla, vara till lags, behaga, prestera, överanstränga sig, visa sig duglig, makt, status osv osv. Allt sådant som då också medfört ”behovet” av alkohol, rökning och allehanda bedövningsmedel och ytligheter – för att döva den allt större tomheten och stressen och plågan inom.

Allt detta slaveri – den maskulina vänsterhjärnedominansen – intellektets (och instinkternas) dominans över de sanna känslorna – som förhindrat den sanna kontakten med vårt hjärta och vårt hjärtas sanna önskningar och vilja. Som förhindrat att känna äkta oskuldsfull Kärlek. Som förhindrat att vi älskat oss själva ”på riktigt”.

Kvinnor har därmed genom årtusenden gift sig med – lyssnat på, lytt, följt, böjt sig under, tillfredsställt, misshandlats och våldtagits av  – massor med icke så kärleksfulla män – både i det inre och därmed också i det yttre. (Allt har ingått i Spelet.)

Och framförallt så är det den yttre maskulina normen som alla kvinnor, män och inre kvinnoaspekter (inom både kvinnor och män) har tvingats – tvingat sig att följa! Normen som bestämmer vad som är viktigt i livet och samhället – vad som skall prioriteras – hur saker skall göras!!!

goddes-natureNär kvinnor nu vaknar upp så säger dom mer och mer nej till olika inre (och yttre) mansaspekter – då dom känner kärlekslösheten i dessa gamla val.Och nu ingår det att bränna många gamla broar och det kan då tidvis kännas ganska tomt.

Det är i denna tid inte först och främst någon kamp, som på ”Fröken Frimans tid” – men det innebär att äntligen stå upp för sig själv och det Goda livet. Och sin egen existentiella Frihet!!! OCH att ta ansvar för sitt inre Spel och ständigt lyssna inåt på hur allting känns (inte bara tänka, utan KÄNNA!)  vid olika val och situationer.

Den maskulina normen kan inte längre få styra – för det ingår inte i den stora Planen! Den tillhör en gammal tid – ett gammalt paradigm – som mänskligheten skall lämna bakom sig – så att Kärleken och samförståndet kan ta plats i stället.

Och samtidigt får man inse att även många kvinnor försvarar den gamla mansnormen – då de antingen ännu drar vissa gamla fördelar utav den och/eller inte har fått kontakt med den sanna omtänksamheten om sig själva.

.Detta är ett gigantiskt område – då det spinner inom och över precis alla områden i Livet! Inom hela den mänskliga Väven av medvetande och Liv. Finns inget område där detta rollspel inte verkar!

Vår stora uppgift är att först och främst bli hela MÄNNISKOR – bli befriade från den inre kampen och därmed få Frid och Kärlek inom oss. Kvinnor liksom män.

Jag bifogar en utmärkt artikel som ett tragiskt exempel på hur långt vi ännu har kvar eftersom det är det inre rollspelet som måste transformeras – för att det yttre skall förändras till äkta jämställdhet och samspel:
http://www.expressen.se/kronikorer/clara-lidstrom/fullt-mojligt-for-man-att-aldrig-lyssna-pa-kvinnor/

reunion

Återföreningen

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s