Helig vrede

OLYMPUS DIGITAL CAMERATid för att både kollektivt och personligt släppa fram den Heliga vreden – vilket är detsamma som att återta och erkänna sin egen Gudomliga Kraft!

Så många som upplyst om landets, världens och mänsklighetens mörker, har fått utstå allsköns påhopp, förlöjligande, hån, uteslutning, brännmärkning och kallandes olika negativa epitet.

Och – som nu uppmanas att inte visa sin vrede – uppmanas att ”hyfsa debatten” eller att olika inlägg bör censureras osv. Alla dessa självpåtaget ”goda” som försöker diktera överallt hur människor ”får” uttrycka sig.

Självklart finns det nu inom alla dessa som man försökt förtrycka – en stor vrede som bara måste få ta plats. Vreden över och inom alla som nu blir förbigångna i bostadsköer, folktandvård och samhällets alla funktioner – p gr a att ”det är mera synd om resten av Jordens befolkning”.

Vreden över alla som projicerat sitt mörker ut över andra. Vreden över alla ”godhetsknarkare” – läs självgoda – som satt agendan och sett sig som förmer i samhället. Vreden över att ständigt vara ”den förstående” och vuxne – alltmedan påhopparna har fått bete sig hur elakt och naivt som helst.

Men vreden finns också inom många andra områden i samhället – där vissa tagit makten över andra, genom hänsynslöshet eller genom manipulation. (Man har alltså tillåtit andra ett maktövertag bara för att passa in – av rädsla ”för att inte bli ensam mm.”)

Men det är en vrede som inte bygger på rädsla, utan på den existentiella rätten att stå upp för sig själv! Att återta sin personliga inre Kraft. ”Stopp – hit men inte längre.” Och den har ingenting att göra med gammaldags kraft/makt över någon annan!

archangel-michael-2

Ärkeängeln Michael

Men många svenskar är ännu förtvivlat rädda för sin egen vrede – rädda för sin egen Kraft. De flesta är ännu i djupt beroende av ”vad skall andra tycka om mig – om jag inte längre är ‘diplomatisk’ ”den alltid vänlige” ”den alltid förstående” – rädd för att uteslutas — och därmed alltid sviker sig själv och sitt Sanna Jag. En ständig inre tortyr.

Och detta gäller både rent officiellt, på nätet och i alla personliga relationer. Att svika sig Själv för att ännu kunna ”passa in” i olika sammanhang och i relationer kan bara sluta med allt mindre och mindre livskänsla,  glädje – hopplöshet. Man sitter fast i sitt eget inre och yttre fängelse. Rädslan ”för att bli utesluten – ensam” kan bara leda till mindre och mindre liv. Men när man respekterar sig själv – börjar man komma Hem till sig själv i stället. Och undan för undan bryts beroendet av andras bekräftelse.

Det är människor som kommit Hem till sig själva – som återtagit sin egen Kraft – sin integritet – som tillsammans med andra självständiga människor skall skapa en Ny värld

Den underliggande underbyggande Kraften är livsnödvändig för att förändra samhället och det personliga Livet. Det behövs stormar, eldar och Sanningens svärd för att göra rent och få fram den sanna Kraften och det Kärleksfulla livet och samhället. Det går inte att ”tassa sig fram” och låtsas att man är någon annan än den man ÄR!

Att uttrycka den egna inre Sanningen befriar alltid!!! – även om det ibland först tycks vara tvärtom.

Och – vi är lika oskuldsfulla och älskade – även om vi visar vår vrede! Men låt inte denna oskuldsfullhet hålla tillbaka vår Kraft. Vi måste göra oss Fria!

nature-landscapes

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s