Offer martyrskap – egot måste dö!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla offerroller och allt martyrskap bara måste dö! För allt sådant tillhör det gamla Spelet – programmeringen.
Inga offerroller – inga ”det är synd om mig” kan någonsin leda till varken framgång eller lycka!

Alla offerroller och martyrskap är vårt s k EGO! Och detta Ego bara måste dö! Inte för att det är något ‘fult’ eller ‘dåligt’, utan för att det är i vägen för den sanna lyckan, kärleken – i vägen för hälsan, friheten, glädjen osv. Egot har spelat färdigt sina olika roller – det finns inget mer att hämta där. Och Egot kan vara allt från den allra mest dominanta varelsen/rollen – till det allra svagaste offret! Allt är Egot. Många har bara sett ‘Egot’ som ett uttryck för den som struntar i andra – men Egot är lika mycket alla offertankar. (Och alla offer har sin egen inre maktfaktor som kväver.)

Alltså kan varken maktroller eller offerroller överleva – kan aldrig leda till kärlek och lycka. Dessutom lever de i symbios! Men Livsströmmen följer nu bara med allt som befriar och stiger uppåt! Alla ”nedåtenergier” upplöses – upphör – finito!

Alla dessa roller stryps nu allt mer – får allt mindre livskraft. Och om man inte släpper dessa roller, så blir det ingen livsenergi kvar – man dör!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm vi t ex ‘misslyckas’ – om vi ‘inte får vara med’¨- om vi ‘förlorar i tävlingen’ – om vi blir mobbade eller påhoppade – förföljda – sjuka osv – så beror det inte på att ‘det är synd om oss’ eller att vi på något vis inte duger. Utan det beror på att vi ännu har en massa offeraspekter inom oss. Och vi drar då till oss olika prövningar utifrån (eller inifrån) – för att vi skall uppmärksamma offertankarna.

Ett offer kan aldrig få leda utvecklingen – varken inom individen eller i samhället!!! – för det leder bara nedåt. Och i detta ‘nedåt’ finns ingen livsenergi kvar. Den del inom oss som känner sig besviken när det inte blir som vi tänkt och hoppats, måste dö! Den delen kan inte få fortsätta leda oss! Det kan t ex se ut som att någon annan får bestämma/leda i st f dig.

Dels sker sådant för att du kanske försökt på fel sätt eller gått fel väg (det skulle inte gjort dig lyckligare) – dels för att ditt ego/inre offer måste komma fram – och dö!

”Du måste kunna gå förbi din gravsten där egot/offret är begravt” – säger min  Ande! Du måste kunna se och känna gravstenen – sorgen – men sen släppa taget fullständigt.

  • Självklart skall vi först tillåta oss att tycka synd om oss själva – gråta och sörja det som aldrig blev eller det som blev – men vi skall absolut inte stanna där!!!!!!

Vi kan inte gå framåt – uppåt förrän allt ego/offer inom oss har dött! Det går inte att släpa med sig sitt ego och få någon sann framgång, kärlek, hälsa eller frihet!

Den som aldrig sett sig som offer har alltid ‘framgång’ – sen kan framgången se mycket olika ut. Men bristen på ”offer” är ett genomgående tema hos alla som verkar få sin vilja fram. För var och en skapar med sin viljekraft. Och finns det inga eller mycket få stoppande offeraspekter – så blir viljekraften fokuserad – och det önskade skapas i det yttre. (Sen kanske just det målet inte gav så mycket lycka – men det gav erfarenhet – och man kan fokusera på något nytt – kanske kärleksfullare).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s