Från toppen på berget kan man se, men …

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFrån toppen på berget kan man se mycket och tycka och tänka det ena och det andra men – man måste vara nere på marken för att verkligen skapa.

Oberoende på vilken nivå i uppvaknandet – utvecklingen, så måste vi alla använda oss av Moder Jords tillgångar och vi måste alltid skapa tillsammans med våra medmänniskor!

‘Våra’ politiker och andra bestämmare kan aldrig skapa något verkligt om inte människorna ‘där nere’ är med på det hela. Sådant gick att göra i den Gamla världen, då människor ännu trodde och lydde vad ”dom där uppe” bestämde. Dels gick det bra så länge bestämmarna hade folkets och landets bästa för ögonen – dels gick det bra för att folk var så rädda för att straffas (vilket tillstånd ännu delvis gäller).

Och bland alla andligt uppvaknade – så gäller det att vi måste kunna handskas med allt det Jordiska och använda Moder Jord på olika sätt. Och vi måste använda oss av många funktioner som tillhör det gamla – men med nya tankar och intentioner. Och vi måste också göra detta både tillsammans med och mitt ibland många icke medvetet uppvaknade. Vi behöver folk som bygger och kan handskas med det Jordiska – och för detta behövs ingen medveten andlighet. Vi kan alla jobba tillsammans om vi utnyttjar allas gåvor och färdigheter. Men vi skall inte använda oss av människor som ifrågasätter vårt skapande eller jordiska verktyg som förstör i Skapelsen – vi skall inte försöka övertyga någon som vill behålla det gamla osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAtt från ”toppen” eller genom olika ”elitistiska” pålagor försöka införa något, som inte har folkets godkännande, kommer i denna tid att stöta på mycket hårt motstånd och därmed i längden aldrig kunna införas så som bestämmarna tänkt sig. För folk är inte ”dumma” längre. Det finns alltså ingen energi som bygger upp vissa saker som kommer ‘uppifrån’ eller från s k ”kulturelit” m fl.

Att se ”von oben” enl det gamla översittarmönstret kommer snart inte att ha någon som helst verkan. För människor kommer inte att bry sig om vad dessa ”von oben”-människor tycker.

Och att tro att akademiker, universitetsutbildade och liknande på något sätt skulle vara klokare än andra är en stor illusion. Ju mer man ”läst sig till” olika kunskaper, desto mera förstoppad är man i sitt tankesätt – man bara rabblar upp sitt inlärda och lyssnar inte till sin inre kompass. (Det finns säkert vissa undantag – men dessa skulle inte bemöda sig om att titta ”von oben”).

Livet skapas inte genom doktorsavhandlingar eller div uppsatser (som skall godkännas av någon annan). Livet skapas ”på marken” – i samklang med Jorden och medmänniskorna. En abstrakt värld  skapar inget reellt Liv – utan blir bara en rundgång – ett ältande i vänstra hjärnhalvan – utan förankring och inlyssnande på den högra feminina halvan. Många äälskar ännu denna rundgång – utan att prestera någon som helst lösning på problem eller annat skapande. Det blir bara till förströelse och underhållning. Man tränar sina mentala muskler – skaffar sig skarpare vapen … Och man snurrar in sig i allt mer teknikaliteter. Man prioriterar formen före innehållet. Det som är hela Sveriges bockfot. Formen och skenet är viktigare än innehållet – den mänskliga upplevelsen!!!

Man måste ha tillgång till hur själva upplevelsen blir av olika beslut. Och det kan bara fås genom att lyssna först och främst på sitt eget inre. Man måste kunna känna av resultatet – alltså känna alla sina känslor – det som ännu förlöjligas av många ”vänsterhjärnor”. Men det gäller alltså att både känna och tänka/använda sitt förnuft.

För den andligt uppvaknade är det förstås bra att ibland titta ut från toppen på berget – och se det större perspektivet, men vi måste ner igen – för att skapa den Nya Världen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s