Gud är god

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa så är den absoluta Sanningen ❤
Ju mer man ger upp alla sina motstånd mot livets flöde – desto mera kan man/jag känna den enorma Kärleken som är inbäddad i allt det vi kallar Livet och Skapelsen. Det är själva motstånden – rädslan för vad som kan ”hända” i alla möjliga situationer och ögonblick, som gör att vi inte kan känna själva Kärleken bakom och i alltihop. Vårt ytliga försök till att kontrollera och utifrån – genom handling, åsikter och alla möjliga garderingar – blir till oförmågan att känna  Kärlek till oss själva och därmed också vår omgivning.

Gud är så stor – så det blir omöjligt att ta in och känna mer än en liten liten del av Guds mäktighet – med både känsla och tanke -Men när vi kopplar bort våra tankar och bara ÄR kan en större del av denna kärleksfulla mäktighet flöda genom vårt hjärta.

I denna mäktighet kan man vila i tryggheten att – Allt är omhändertaget – redan uttänkt av Gud – och absolut enbart enl vårt Högsta bästa – för att vi nu skall uppleva allt mer och mer äkta Kärlek

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi kan lämna det gamla Spelet (som vi gått med på att först spela med i) – Spelet som var helt uppbyggt på rädsla och Fruktan – p gr a tudelningen i allt. Som gjorde att det alltid fanns dömande inre (och yttre) röster som delade upp allt i gott ont, rätt fel.Dessa gamla mekanismer av ”orsak och verkan” tillhörde hela det 3-dimensionella tudelade planet.

Nu – har ”orsak och verkan” en helt annan mekanism – med energier från högre dimensioner – där tudelning inte längre råder – utan försoning och samexistens mellan våra inre aspekter – När vi blivit medvetna om att det är vi själva som skapar/alltid har skapat alla våra egna upplevelser. Det finns inte längre några stödjande energier som kan döma ut oss. När vi insett att precis allt hjälper oss att finna mera äkta Kärlek inom oss. Ju mindre motstånd mot någonting öht – desto friare kan Kärleken Friheten och lättheten ta plats i våra Liv.

Det finns absolut ingen verklig ”ondska” – ingen ”ond makt” – bara ett programmerat undermedvetet som dömt och dödat i vårt inre och därmed också i det yttre osv – som vi alltså skapat själva – för att få olika erfarenheter – Spelets magnifika mekanismer – innan det åter var dags att vakna upp och förstå/komma ihåg. Och alla själar vandrar vidare för fortsatt utveckling ❤ Döden är en illusion.

Ju mindre motstånd – desto mera Kraft får vi till att förverkliga ett nytt Liv. Ju mindre motstånd – desto mera Kärlek – ju mindre motstånd desto mera Frihet – ju mindre motstånd – desto mera Trygghet

Det jag först och främst ville förmedla är Guds oändliga kärlek, storhet och mäktighet – som jag ibland kan ”känna i luften jag andas”. Men den måste förstås upplevas utav var och en för att förstås … ❤

Listen to the Angels singing …. Gloria ~~ Gloria …

Ja t o m djuren i stallet skulle sjunga … Gloria ~~ Gloria om de kunde – för själva Gåvan att få uppleva Livet ❤ – när man väl sett igenom det gamla Spelet ❤

Må all Fruktan lösas upp och den oändliga Kärleken ta plats ❤ ❤ ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s