Vi pressas och kramas ur …

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi och hela kollektivet – hela Mänskligheten – pressas nu stund för stund – till att ge upp en massa beteenden och tankar från det gamla programmet – det gamla paradigmet.

Ett litet eget inre exempel – – En häst hoppar på en buss full med folk – jag åker i något fordon före – människorna är dock så medlidsamma, att de släpper av hästen – och saktar av lite för att inte köra på den, när den springer mellan mig och bussen bakom. Sen får någon mig att lägga hästen i press under en stor solsäng och jag skall lägga mig där på – jag tar dock lite hänsyn och lägger mig inte så att det pressar ner hans huvud. Sen ser jag hur ett litet föl – som mer liknar ett åsneföl – har kommit ur den pressande fällan. Fölet går in till sin mamma – och allt är kärleksfullt.
Arbetshästen måste pressas ner för att sluta att bara jobba och jobba och slava. Och jobba är detsamma som att öht alltid göra något. Sluta att planera osv.  Den stressande inre rösten som vill att vi alltid måste ha något att göra.

Vi pressas att ännu djupare våga känna och vara i våra känslor – utan någon som helst flyktväg eller mekanism. Hos mig visar pressen från det yttre sig som – nästan ständigt skällande grannhundar och att det nu t ex inte finns en enda blomma att köpa eller liknande, som avlastar känslorna. Känslan av ”det finns ingen väg ut” – tvingad att känna och simma i känslorna. 

Andra kan ha mera omfattande yttre och inre! press – såsom olika ”sjukdomar” eller annat – men allt sker i kärlekens tjänst – för att befria från det gamla programmet av icke kärlek till sig Själv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • På liknande sätt stoppas nu yttre maktfaktorer – deras maktdominans är bruten – de känner att de inte kan använda maktmedel för att tvinga fram situationer eller människor längre. En del kämpar dock i panik för att försöka på gammalt vis – men det finns ingen underbyggande energi längre. Och människor tvingas – inifrån sitt inre – att ge upp!!! Ilskan som livnärt olika uppror osv, upplöses. Genom hela kollektivet – hos förtryckare och förtryckta strömmar nu upplösningen av ilska och kamp. Människor känner då stor uppgivenhet – då vi alla varit så vana att strida och kämpa för att uppnå något – men detta gamla program fungerar inte längre – och det är helt i sin ordning – kampen måste upphöra!!!

Vi leds – tvingas till att leva i Nuet och att inte veta något om morgondagen – inte ha några ”morötter” som drar oss – utan vi måste lita på att vårt NU har den bästa vägledningen framåt – uppåt – inåt – och lösningar på ALLT. För då låter vi vår Ande leda oss i st f vårt gamla programmerade begränsande ego – det som inte känner den Större Sanningen. Ju mera uppvaknad – desto mera överlämnande till Nuet.

Och människor Jorden runt längtar nu stort efter Frid Fred Frihet – Glädje – Kärlek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi pressas och kramas ur …

  1. Ping: November 2 – är vi framme snart … | Gunilla Solaras Foto och Tankar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s