Sluta döm dig själv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJu mer man förstår Spelets alla mekanismer och Skaparens avsikter med det hela, så blir det allt mer absurt att öht döma och värdera vilka känslor som ‘får’ finnas. Skaparen har skapat precis allt som finns inom oss. Både hat, förakt, avsky, rädsla, högmod, avundsjuka, skam, mjukhet, ömhet, sårbarhet – kärlek… Så varför skulle vi då döma ut någon som helst känsla som vi känner – som om just den känslan inte vore tillåten. Det är en rent ‘futtig’ ståndpunkt att tro att människan vet bättre än Skaparen själv!!!

Det finns absolut ingen Högre makt som dömer och värderar oss och alla våra känslor – eller öht vad vi gör eller inte gör. Vi är här för att göra en massa erfarenheter – först genom det tudelande dömande Spelet och sen att vakna upp och åter komma ihåg att vi är totalt älskade och smälta ihop all tudelning inom oss.  Det är enbart den mänskliga folkdomstolen som dömer, som har ingått i det stora Spelet – bluffen. Vi är absolut inte dömda utav någon i verkligheten – men vi själva har lärt oss att döma än det ena än det andra.

När vi nu vaknar upp och äntligen känner allt det som vi gjort mot oss själva genom livet – och genom årtusenden av upprepning, så är det självklart att vi bär på en massa vrede, förtvivlan, avsky, sorg och en massa annat – som bara måste få komma ut och accepteras! Att det sen också återspeglas i det yttre – all denna absurda verklighet – som alltså har pågått i vårt inre hela tiden – allt som vi tvingat oss till och gjort mot oss själva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allt vi gjort för att passa in, ”göra rätt”, ”lyckas”, ”göra rätt för oss”, slava för att få pengar i st f att följa vårt hjärta vår innersta vilja, förhållit oss si och så för att behaga omgivningen, fixat till vår yta för att duga, lyda (eller revoltera men samtidigt känna sig undermedvetet skyldig), allt som vi tillåtit andra att göra mot oss, alla värderingar utifrån som vi svalt, osv osv… I årtusenden har vi ‘kört över’ och negligerat vårt allra innersta – det vi verkligen känt längst in. Vi har kört över vårt Sanna äkta innersta oskuldsfulla Jag.

Känslor är energi – förtryckta känslor är förtryckt energi – som vi nu behöver för att i stället skapa en ny och kärleksfullare Värld. Vi behöver den Kraften – den Energin – om vi vill fortsätta leva och skapa en glädjefull, fri och äkta meningsfull Värld.

Allt dömande av Självet är till absolut ingen nytta – för någon. Vi får ingen belöning, varken från Himlen eller Jorden. Dömande ger fortsatt lidande och ett begränsat och kämpande liv. Och dömer man sig själv, så dömer man samtidigt andra – även om man inte uttalar dömande, så utstrålar man dömande. Och den som dömer sig själv – är alltid på sin vakt – för att kunna parera, försvara ev påhopp. Och skenhelighet utstrålar alltid dömande!

Vår Värld är Fri – Himlen öppen nu Är – och vi har nu möjligheten att befria oss totalt och älska oss själva såsom Guds oskuldsfulla Skapelser – och äntligen börja leva ‘på riktigt’.   ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s