Ilskans positiva kraft

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVad som nu – bl a – kommer upp till ytan både inom det kollektiva och det personliga är – för många – en djup och ‘välgrundad’ ilska. Dels inom alla som vigt sina liv till att upplysa det gamla spelets gigantiska mörker. Och dels inom alla som axlat rollerna som syndabockar. Och dels inom många som försökt att vägleda, men där alltför många av de ‘hjälpta’ bara fortsätter sitt gamla spel.

Det är verkligen dags att acceptera att alla vi som gått före -på olika nivåer – fått ta emot en massa sopor från de sovande. För de få som axlat ansvaret att säga ifrån på olika negativa skeenden i livet och i samhället har bördan varit tung. Och ilskan gentemot alla de som dragit sig undan sitt eget Ansvar, för att i st låta sitt mörker och sina sopor vältras ut över medmänniskor, grannar, medborgare osv.

Så mycket som vi upplysare och ”säga ifrånare” har fått jobba för att föra utvecklingen framåt – alltmedan alla ansvarslösa har bedövat sig med alkohol och en massa annat – eller sportat eller bara jobbat för att få mera pengar eller alla politiker som smiter från allt ansvar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tröttheten och ilskan över alla som smitit undan och som låtit vissa dra hela lasset och ta alla ‘smällar’. Den ignoranta massan som aldrig vågar stå upp för någonting officiellt – grannar som aldrig vågar säga ifrån vid respektlöshet – fegheten och latheten som gör att så många ‘problem’ ännu inte är upplösta.

 

Alla vi upplysare och föregångare har burit ett stort lass medan andra har flytt från sitt eget Ansvar för sig själva. För att åtminstone överleva så har vissa av oss varit dubbelandar – dvs minst 2 inkarnerade själar i en kropp – Jimmie Åkesson är minst en dubbelande (enl min Ande). Själv är jag dubbel sedan födelsen – men numera tusenfaldigad …

Även om precis allt har ingått i Spelet och det är/har varit vårt inre program – så är ilskan mycket berättigad!!! Och den är förtryckt Energi som måste ut och älskas.

Samtidigt i det kollektiva så måste ju en enorm trötthet och ilska komma fram från alla som ”tagit hand om andra som smitit från sitt eget ansvar” – såsom poliser, socialarbetare m fl … – såå många som har ‘offrat sig själva’ i Spelet.

Samtidigt är ilskan också ett uttryck för att vi är mycket arga på oss själva – för att vi tillåtit allt detta. För att vi svalt och tagit in en massa kritik och begränsningar av vårt sanna Jag. Vi måste förlåta oss själva! Och inte mera låta någon/ någonting i den yttre världen begränsa, värdera eller sätta etikett på oss. Vi måste bli totalt självständiga!

De flesta av oss uppvaknade föregångare har nog trott att vägen framåt bara skall bli ljusare och lättare och att vi bara skall pyssla med glädjefulla ting och aldrig mera behöva vara arga mm. Men allt detta är helt OK enl ”ovan” – och ett mycket viktigt skede!

Slut på bärandet av de fega och latas mörker och ansvarslöshet.

De som ev känner sig träffade – må göra det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s