Den stora Katastrofen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJust så känner många av oss – som om en katastrof håller på att hända – nu ofta i dessa dagar. Det är vårt EGO som är dödsförskräckt för att ge upp kontrollen. Vi försöker hålla ihop oss själva och vår världsbild – inför ‘hotet’ att fullständigt ramla ner i ‘tomheten’. Rädslan för det fullständiga ”surrendrandet” – överlämnandet till Gud – Källan – vår Ande.

Många av oss slits nu djupt inom mellan att handla (försöka ta kontroll) och att överlämna oss.. Eller om vi sitter ner och ÄR – kommer det gamla EGOT ganska snabbt att känna sig dödsförskräckt för att släppa taget och ”ramla ner i tomheten”.

Denna känsla av trötthet, förtvivlan, hopplöshet, brist på glädje – skall det aldrig ta slut med alla prövningar och reningar osv. Det är EGOT – den inlärda kontrollmekanismen som nu kämpar för att inte dö. Men självklart måste den dö! Det finns absolut ingen återvändo till något gammalt mönster av reaktion och försök att förändra utifrån!

ALL förändring och upplösning av ev ‘problem’ måste först ske inom oss. Och inifrån ett sinnestillstånd av Tillit och neutralitet kan vi sen ev handla. Alla ‘problem’ löses när de lösts upp på inre plan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och så länge vårt Ego försöker pådyvla att något är fel – att vi borde vara lyckligare – att vi borde nu få vår ‘belöning’ för allt arbete osv – så har vi inte ”surrendrat”.

Skällande hundar nu överallt – hos mig – rullgardin som smäller upp som ett pistollskott när jag sover – en kråka kraxande direkt utanför sovrumsfönstret – väsnande grannar. Universum gör nu sitt yttersta för att vi skall vara vakna och bli tvungna att känna det vi känner. (Samtidigt ingår det mycket sömn – när som helst under dygnet!)

Att vara i Flödet – utan att kämpa emot någonting! – acceptera precis allting, såsom händelser och tillstånd som bara måste ske för att vi skall vakna och för vårt kärleksfullaste bästa – för vår väg mot befrielse och kärlek.

Så länge Egot får bestämma, kan vi inte ta emot någon verklig Kärlek, lycka eller glädje. Egot/kontrollen står i vägen för den kärleksfulla Livsströmmen.

Så att känna sig livrädd och desperat är ‘bara’ den kärleksfulla slöjan som är i vägen för vår egen lycka. Vi måste låta den lösas upp genom att våga Vara i den – och falla igenom ❤

Vi måste ge upp Egots kontroll och låta Gud och vår Ande ta över styrmekanismen!

Tillit och åter Tillit till Gud inom oss – Vi måste våga falla …

Be och längta …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s