Det kärleksfulla Målet/2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag vill utveckla det förra inlägget lite till.
Om att allt i det yttre måste vi kunna lämna i tanken och känslorna, för att i stället söka oss och fokusera på/i vårt inre.
Att som många av oss, nu inte längre kan känna igen oss i vårt samhälle och i vår vardag. Att t ex som i min vardag – det nu vimlar av människor från olika länder runt om i samhället och som blivit grannar. Som gör att man inte längre har några gamla spegelbilder eller igenkänningstecken eller ”samstämmighetsplattformar” – inga gamla gemensamma ‘spelregler’ att luta sig mot.
För att vi nu i stället just skall söka allt inom oss. Vi blir helt enkelt ‘tvingade’ att söka bekräftelsen och tryggheten inom oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det innebär inte att vi måste tvinga fram någon slags ytlig gemenskap – men vi kan – om vi älskar oss själva – också känna att också de invandrade tillhör Vår mänskliga familj och att vi kan förenas genom våra hjärtan. Men vi kan samtidigt släppa taget om dom. Och det innebär ingen slags ”tycka synd om”, utan var och en har ansvar för just sitt liv.

Och många infödda svenskar visar också upp helt nya sidor, som gör att ”mycket inte stämmer överens längre”. Vi ”tycker” ofta bara lika i vissa frågor. Och det ”skär sig” lite på andra områden. Och ingen människa kan förändra någon annan än sig själv. Och att debattera är ett ordkrig. Det bästa vi kan göra för oss själva – är att släppa taget – uttala vår sanning om det behövs och sen gå vidare.

Alltså försvinner nu allt mer och mer spegelbilder runt om oss – för vi måste lämna hela det gamla tankeprogrammet – måste sluta att söka efter ”igenkänningstecken” därute.

Och om någon t ex avvisar en invit eller kontakt – betyder det bara att vår Ande stoppar oss, då vi söker i fel riktning – bort ifrån oss själva. Och att vi är redo för att sluta söka bekräftelse hos någon annan.

Vår egen bekräftelse av oss själva är det enda som ger varaktig glädje. Bekräftelsen från Gud inom oss. Att öppna kanalen till Källan inom oss – den som ger mer och mer Kärlek och Befrielse – ju mer vi överlämnar oss till Den ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s