Den saknade Tryggheten

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkriver igen om denna viktiga grundkänsla. Då så många ännu famlar efter tryggheten i samhället, som inte längre finns. Allt detta skeende sker därför att den Gudomliga Planen är att vi måste söka Tryggheten inom oss. Det är precis därför den försvinner ”därute”. Alla våra nedtryckta rädslor kommer till ytan och vi känner oss allt mer otrygga. Men dessa rädslor är helt och hållet vår egen skapade verklighet. För att vi har en massa inre konflikt – där vi kritiserar och dömer oss själva. Så många är ännu rädda för att tala fullständigt klarspråk – så rädda för att mista jobb (även om det högsta bästa kanske är just att lämna detta jobb) – ”att bli utanför” och få sin tillkämpade image bortskalad. Så länge man inte vågar vara fullkomligt sann, så kommer rädslorna att begränsa livet och man kommer att känna sig allt mer otrygg.

Många är mycket arga och dömer sig undermedvetet för denna ilska, i stället för att acceptera denna naturliga känsla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så länge vi tror att omvärlden är ond och att den aldrig kommer att vilja oss väl – så bevarar vi ilska – rädsla – otrygghet. Omvärlden visar bara upp just det vi tänker inom oss. Den visar och visar och triggar – tills vi inser att allting börjar och skapas inifrån oss själva – och ut!

Det är precis därför poliser och annan yttre trygghet löses upp – för att tvinga oss inåt oss själva!!!

Om man har krig inom, så möter man krig/mothugg/påhopp/mobbning osv därute. Så fort man gett fokus på något som är ‘galet’ i yttervärlden, så drar man snabbt till sig mer och mer information av samma slag – om man inte aktivt byter spår. Det är bara så energierna fungerar. Därför ser många människor bara ‘felen’ – de drar till sig allt som tänkas kan inom samma ‘problem’. Medan andra har lärt sig att mer och mer fokusera på det goda och vackra. Sen finns det förstås alla de som ännu ignorerar och försöker sova sig förbi allt. Men de får känna sina triggerpunkter – när det är deras tid.

Och den vi är rädda för är egentligen oss själva!!!

Vi är rädda för att möta oss själva! Allt som ligger framför oss är ett allt djupare möte med oss själva – (och har inget verkligt med yttervärlden att göra) – däri ingår de stopp, begränsningar, dömanden etc som vi lagt på oss genom illusionsspelet – men däri ligger också all världens Kärlek och befrielse.
Alla rädslor finns redan inom oss – de kan aldrig komma utifrån. ”Utifrån” kan bara väcka upp det redan befintliga inom oss!!! Därför har vi fullständigt ”all makt i vår egen hand.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi är rädda för de känslor som kan väckas om det eller det händer. Det är inte ev händelser, utan vilken känsla det i så fall väcker! Vi är rädda att vi inte skulle klara av den eller den känslan – att inte kunna hantera någon ev situation. Vi är rädda för att möta vårt hela Jag. Men sådan rädsla ligger och pyr inom – ända tills vi vågar lyssna på den. Och jag kan bara rekommendera att man lyssnar på sig själv – sätter sig ner och känner och ÄR i känslan, så fort man känner någon slags rädsla eller annat obehag. Rädslan tunnas då ut mer och mer och upplöses till slut. Och inget behöver hända/skapas ”därute” för att väcka oss.

Tryggheten kan nu bara hämtas inom – genom kontakten med oss själva och och den inre kontakten med själva Skaparen – som finns i vår innersta Kärna. Alla mänskliga varelser har denna kärna inom sig – denna ‘livlina’ tillbaka till Den/Det som har skapat oss.

För allt och alla är skapade av och utifrån denna Källa av oändligt Ljus och oändlig Kärlek. Finns inget undantag!

Vi måste stilla oss och bara vara och lyssna oss igenom alla skal vi lagt på oss – tills vi kommer in till vårt Sanna Jag – vårt helt oskuldsfulla kärleksfulla inre.

Men då måste vi också släppa taget om egot – eller egentligen försonas med detta ego, som är det mångtusenåriga inlärda programmet – illusionen. 

Jag har ju skrivit om detta tidigare och här är ett annat inlägg ❤

https://gunillasolara.wordpress.com/2016/01/09/den-viktiga-tryggheten/

**** Läs gärna också min blogg Foto och Tankar – länk till höger eller här:
https://gunillasolarasfototankar.wordpress.com/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s