”Försök att vara kärleksfull …”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Försök att visa kärlek och var kärleksfull!” och andra liknande påbud och floskler – sådan ‘vägledning’ kommer ofta från div ‘ljusarbetare’ m fl.
Jag säger: Sluta med att försöka ”vara god”. Du måste tillåta dig själv att vara precis såsom du känner dig – just nu. Att ständigt gå undan och inte våga visa ditt äkta känslotillstånd – just i den stunden, är att vara både falsk och dömande dig själv och dina känslor. Det är att inte respektera sig Själv!

De flesta är ännu rädda för sin egen ilska och andra ”icke godkända” känslor. Om man känner ilska över t ex respektlöst oväsen runt sig – om instinkten/känslan är stark och omedelbar – Våga säga – ropa ”håll tyst” eller annat. Man måste inte blanda sig direkt med de respektlösa – utan det viktigaste är att du uttrycker din egen känsla! Och godkänn sen fullständigt din mänskliga rättighet att också vara arg och ta plats – eller annat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du FÅR känna både avsky, äckel, irritation och annat över andra människor! Det är din fullständigt mänskliga rättighet. — Men de flesta har en inneboende röst som säger ”så där får/bör du inte känna!” Men befrielsen ligger i att tillåta sig fullständigt känna avsky eller annat. Man måste inte blanda in dom man avskyr – utan bara gå för sig själv och känna det man känner fullständigt – och fullständigt godkänna detta. Älska den del av dig som känner avsky eller likn!

Det härskar en fullständig ”godhetsmani” och ”skyldigheten att vara ‘förstående'” bland många svenskar. Man piskar sig själv att vara förstående mot alla andra – utom sig själv! Och självklart uppstår det då det rakt motsatta – människor som totalt utnyttjar denna ‘förståelse’.

Det är ett djupt inre svenskt program som till vissa delar skapar förintelse av det egna Jaget! Så djupt och vältränat så man tror att detta är det enda rätta. Kristendomens påbud ”Du skall älska din nästa såsom dig själv” – som tolkats attOLYMPUS DIGITAL CAMERA man måste älska andra – även om man i verkligheten är helt oförmögen till det – eftersom man inte älskar Sig Själv!
Och då blir det till att man offrar sig Själv för att iaf vara ”god” – ”förstående” gentemot andra. Så ytterligt rädd för att bli DÖMD av folkdomstolar och någon högre makt. En djup fälla som många svenskar måste ta sig ur.

Högre Ljus och äkta godhet (egentligen neutralitet) kan bara strömma genom en kanal – en människa som inte dömer sig själv!!! 

Ingen blir ‘gudomlig’ – (= att se från ovan genom sitt neutrala kärleksfulla Kristusmedvetande) utan att först fullständigt ha accepterat sin mänsklighet!!! Det är bara så det är skapat. Samtidigt är din/min/vår mänsklighet lika gudomlig som allt ”högre upp”. ALLT ÄR KÄRLEK på upptäcktsfärd genom lägre riken – för att nu åter igen stiga uppåt. ❤

(Självklart gäller detta för alla som vaknat upp och lärt känna stora delar av sig själva – medan de som ännu projicerar ut och är allmänt respektlösa fortfarande har något att lära sig genom att lyssna på andra.)

Var Den Du ÄR – fullständigt – och acceptera allt det du känner och uttrycker. Du är här för att manifestera LIVET i dess fulla Kraft. Och så länge du inte accepterar dina egna känslor och uttryck – kan du aldrig varken bli Fri eller sprida några sanna kärleksfulla energier.

Befrielsen ligger i ACCEPTANSEN av att du är skapad att vara exakt såsom du är – just NU. Slappna av och sluta bevaka dig själv! (och därmed också andra).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s