Allt handlar om DIG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrecis allt i just din värld – handlar enbart om dig – och din relation till omvärlden!!!  – din relation till och inom Dig själv!!! Vad du än irriterar dig på – vad du än blir/är rädd för – vad du än oroar dig för – vad du än tar till dig i form av information utifrån – vad du än tänker om den och den personen, omständigheten, händelsen, ”nyheten” osv osv — handlar enbart om vad det väcker och vad som känns inom just DIG!!! Du har ett inre tudelat program som säger ”det där är gott -det där är ont” – ”det där är fel – det där är rätt” och som skapar olika känslor inom dig och som skapar konflikter och inre (och yttre) dömanden. Som gör att du aldrig kan uppleva frid och sann kärlek. Men all denna inre konflikt – detta inre krig är det nu dags att lösa upp och försonas med .

Oro, ilska, rädsla osv är bara känslotillstånd som vill bli  lyssnade på – som ditt Högre Jag vill att du vågar känna – och inte längre flyr ifrån. Känslorna är just känslor – och är inte detsamma som ”att det eller det kommer att hända!”

Känn känslorna och gör dig fri! Sätt dig ner och bara var i känslan – utan några tankar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det handlar aldrig om någon annan person – aldrig om att någon gör ”fel” eller ”rätt” – aldrig om att ”världen är galen” -aldrig om att ”det borde vara eller inte vara si eller så”.

Det handlar helt och hållet om vad just DU känner om precis allting – i varje situation. 

Precis allting i yttervärlden som du berörs av – aktiveras just för att väcka dina känslor – så att du till slut får fullständig kontakt med ditt inre Själv. Många andra människor berörs kanske inte alls av samma saker som du – för de har inte samma nedtryckta känslor att väcka upp.

Allt handlar om Energier som samspelar – och inte om ”verkliga” händelser – allt detta är den stora Illusionen.

När du inser det och kan säga till dig själv i varje situation som du känner obehag, irritation, rädsla mm – ”Det här handlar bara om mig!” – så återtar du din egen kraft – din egen energi – din egen frihet – ditt fokus!!! Det handlar aldrig någonsin om vad någon annan gör!!! (Självklart skall man förstås fortfarande säga stopp eller nej – när så behövs.)

Ju mer du övar på att säga detta till dig själv – desto lättare och naturligare blir det för varje ny ”utmaning”.

Everything is always about you!

”It’s all about you!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Allt handlar om DIG!

  1. Ping: Släppa taget om hela den gamla Världen | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s