Närmare döden – närmare livet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJu närmare vi känner döden – desto närmare är vi det Sanna Livet. De flesta människor är i olika grader rädda för döden. Men – för alla (utom de som direkt väljer döden) – för alla andra – är det först och främst rädslan för att lämna hela det inlärda dömande förtryckande slavspelet – separationsspelet. Det Trygga Helvetet. Tryggt – men så förödande och alltid ändock ledandes till döden.

Många många män är så ytterligt rädda, föraktfulla och ibland hatiska mot Den feminina kraften i Skapelsen. För i det feminina ligger alla deras/våra känslor. Och känslor har männen flytt från under alla livsresor. De har oftast lett till kärlekssorg och död. Därför gör ännu många män allt för att hålla det feminina förtryckt – både inom sig och i det yttre.

Bakom rädslan för det Feminina – Gudinnan i Skapelsen – ligger alltså rädslan för Döden.

Men ju närmare vi är – det som vi känner som död – desto närmare är vi Det äkta Sanna Livet. Vi skalas av hela det gamla inlärda pålagda spelet – som aldrig varit SANNINGEN!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Män och även många kvinnor har i Spelet använt sig av intellektet/vänsterhjärnan – i ständigt prat, debatter och tyckanden – för att ” komma ifrån” sina egna känslor. Men man har bara odlat mera av det man ansett som ‘problem’. Man surrar omkring inuti samma tankebubbla där ‘problemet’ frodas.

Att närma sig Jorden – i känslan – är att närma sig det Feminina.

Att ‘falla ner’ i Moder Jords rike och allt det feminina är att lämna ifrån sig alla tankar, allt intellekt och dömande, tudelande, värderande, indelande i boxar mm.
Och om man är ovan vid att våga ‘falla’, känns det som att allt ‘liv’ försvinner. Men det är som sagt, bara det gamla mångtusenåriga programmet som dör – inte ditt riktiga  sanna Jag!!!

Att ‘falla ner’ i känslan – är att äntligen falla in i dig själv! Och inuti dig själv finns bara mer och mer äkta LIV att hämta upp! Ju mera kontakt med hela dig själv inom – desto mera livskraft hämtar du upp. Så det är precis motsatsen till död. Det som känns är bara rädslan för att ge upp hela det gamla systemet. Rädslan för att lämna all yttre styrning.

I det ”gamla” hjärtat hittar vi först allt vi upplevt av separation – inom oss själva och mellan medmänniskorna. Och det är viktigt att vi möter känner och erkänner – bekräftar våra sorger och besvikelser. I det Högre Hjärtat – som öppnas genom att vi känt oss igenom våra sorgsna upplevelser – och sen släppt taget om dom – där finns ingen separation – inget dömande eller värderande – utan bara Enhet – Frid – Kärlek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Människor som under åren ‘drabbats’ av olika ‘tragedier’ har alltid fått större insikt om ”meningen med livet”. För att de har fått större kontakt med sitt Sanna inre Jag!!! och blivit ‘tvungna’ att lämna stora delar av det gamla yttre levnadssättet.

Ett litet tips för dig som medvetet vill processa bort rädslan för ‘döden’. Visualisera/känn att du faller ner och in till Moder Jords Kärna/Hjärta – och ‘klipp av’ bandet som leder uppåt. Säg adjö till ditt gamla liv. Först upplever du troligen det som en sorg – men senare eller när du gör om det kommer du att uppleva mer och mer trygghet – en famn ❤

(Och de som ändock väljer den fysiska ‘döden’ – lämnar bara just den här livsformen – deras kontrakt för detta liv är färdigspelat – och de går genom porten till en annan livsform – utvecklingen är oändlig! ❤ )

Och över –  under – runt- inom och igenom hela Dig och Skapelsen flödar och finns DEN STORA MODERN – Hon omfamnar dig fullkomligt – när du vågar falla in i dig själv. När du vågar lämna hela det gamla tankeprogrammet – hela den yttre världen

(Det är lite svårt att skriva om detta gränsland mellan liv och död – som egentligen är porten till Det större Livet – inte för att det är skrämmande, utan för att det är så mångfacetterat och egentligen innefattar allt liv – samtidigt som allt som vi tidigare kallat ‘liv’ – upplöses ❤ )

**** Läs gärna också min blogg Foto och Tankar – länk till höger – eller här:
https://gunillasolarasfototankar.wordpress.com/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s