De mogna människorna får rädda samhället

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet är verkligen dags för alla mogna vuxna människor att göra sig hörda! Och det finns också mogna relativt unga människor (gamla själar). Framför allt alla de som synes ”stå utanför” ‘etablisemanget’.

För – bara genom att vara utanför cirkusen – ekorrhjulet – kan man se härdsmältan i samhället. De som travar runt i sina gamla ekorrhjul – vare sig med hög eller mindre lön – har möjlighet att se vad som sker – i verkligheten – helheten. Inne i ekorrhjulet har man inte/tar man sig inte – tid till att ta reda på verkligheten – resultaten.

Mogna människor har länge stått vid sidan och låtit allt det s k ungdomliga få styra och ställa – tillsammans med div. makthavare. Man har länge låtit människor som inte är grundade – varken i sig själva eller verkligheten  fått sätta agendan. Man har länge levt och styrt efter schablonartade ideologier – långt borta från förnuft och sans. I stor fartblndhet har man styrt, utan att bry sig om resultaten. Sådant kan bara ske om man är ”den perfekta slaven”. Där man går efter inlärda åsikter – och inte efter vad man egentligen känner själv. Där man helt utgår från ”vad skall andra säga och tycka” – där rädslan för ”folkdomstolen” är massiv.Där behovet av att ”höra till” blir starkare än den egna integriteten. Och även snaran – att sälja sin själ för pengarnas skull.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dominansen av det ungdomliga har gjort att vuxna visa och kloka människor har dragit sig undan – och ofta tyvärr också dömt ut sig själva såsom ”avdankade”.

I partierna t ex, vimlar det av omogna ungdomar – helt utan visdom.

Sverige har varit och är fortfarande en avart på allt vad visdom beträffar. Ungdom och fart – framåt – strunt samma vart och hur det går – bara det går ”framåt”. Och hänsynslösheten sköljer över alla områden – den sanna omtanken om sin nästa är försvunnen. 

Detta gäller då i allt det offentliga – det som synes – bland de som ännu verkar styra samhället. Men hos de som lever utanför ekorrhjulet blomstrar dock det goda allt mer. Så det är inte alls hopplöst – visdomen hos alla som står utanför och ser, bara växer. Och nu gäller det att alla kloka vuxna gör sig hörda – över alla skrikande aktivister och blinda och döva makthavare. Slut på ungdomspedistalen.

Tid för de vuxnas återkomst!

Man kan känna Kraften i att de vuxna äntligen reser sig – och slutar vika undan!

Och Sanningen – både den Högre och alla grundläggande upplysande Sanningar, kommer med en enorm Kraft – underifrån – ovanifrån – och inifrån – den är omöjlig att stoppa – för Den gäller själva Livets fortsättning på Planeten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s