Skapa våren o sommaren nu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag börjar med och utvecklar Ljusgruppen Abrahams vägledning:

”The Universe does not know if your vibrational output is because of what you are observing or what you are imagining…in either case, it’s just MATCHING your output.” ~~ Abraham-Hicks

Precis så –  därför har vi nu som uppvaknade – mycket mer ‘makt’ att skapa den verklighet vi vill ha – uppleva. Ju mer t ex vårtecken jag omger mig med – desto mera vår känner jag inom mig. Och det är ju själva känslan av vår som är själva Våren!!! – eller Sommaren. Ju mera vi kan glädjas genom att känna våren i sinnet – våra känslor – desto mera glädje skapar vi i våra liv. Och desto mera mera vår får då möjlighet att skapas i det yttre. 

vårkoppMan kan aldrig liksom ”känna vår  och glädje i onödan”!!! Ju mer glädje vi kan känna desto mera glädje är vi då öppna för och kan dra till oss. Att t ex känna vår-sommarglädje över en sådan här kopp t ex – ökar vår glädje i stunden 🙂

I det förra paradigmet gällde det ofta att ”man skall aldrig ta ut glädje i förskott” – för vi var så programmerade att besvikelse då oftast kommer efter. Men genom vetskapen att vi alltid känner och skapar det vi tänker – och att vi lämnar det gamla programmet av ”besvikelser kommer efter” – och fortsätter tänka att allt mera glädje lätthet vänlighet och kärlek är på väg – för det är en helt ny tid nu!, så öppnar vi oss för allt mera glädje mm.

Om jag ser våren inifrån mina fönster – med vårblommor därute – så ÄR det vår helt enkelt! Även om det är +2 grader (och nu lite snö i luften) ute. Vi måste lära oss acceptera och älska oss själva och livet oberoende av vädret eller allt kaos och drama ”därute”. Det är VI – DU/JAG som skapar just VÅRT liv. Ingen annan i hela världen är orsak till just din skapade upplevelse av verkligheten. Vi har alla själva den absoluta makten över våra liv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om vi inte ”kan vara ute” – kan vi skapa vår och sommar inomhus (om vi nu vill ha vår o sommar) – för som sagt – Det är själva KÄNSLAN inom oss – som räknas – som bestämmer hur vi vill må!!! Universum gör ingen skillnad på om tanken/känslan bygger på ”fantasi” eller ”yttre verklighet” – Allt är verkligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genom att sluta tänka tycka och känna att t ex vädret är fel eller världen är ‘fel’ !!!! – återtar vi den energi som annars drar oss bort ifrån oss själva. Att tänka att öht någonting är fel, hindrar vår livsglädje – tar bort vårt fokus från oss själva. Självklart är det heller inget fel på just Dig eller Mig. Vi är alla perfekta skapelser – skapade utav Gudomlig kärleksenergi – på vår väg att expandera och utforska livet på Jorden. Inget är varken fel eller rätt – det bara ÄR – neutralt.

Genom att sluta jämföra med hur det ”borde” vara – hur ”jag förväntade mig att det skulle vara” – hur det var förra året osv – och faktiskt bara acceptera hur det är NU – för det är exakt perfekt just NU – kan inte vara något annat. Både Människor och Moder Jord är nu under stort uppvaknande och stark utveckling och allt rullar på som fallande dominobrickor. Och Vädret är precis såsom människor just nu tänker och känner. Och bara Du har ansvar för och kan skapa just Din upplevelse av verkligheten.

Så var och en får göra sitt bästa för att kunna glädjas i Nuet – dock helst utan några bedövningsmedel – då det hindrar den sanna Glädjen! Gör man inget för sig själv och sin egen livsglädje – så innebär det att man inte känner sig värd sådan glädje. Ingen annan – kan ge oss denna glädje. Då går vi i stället omkring och känner oss avundsjuka och missgynnade – mindre värda!

Våren och sommaren – glädjen och allt annat vi vill ha – måste först skapas inom oss! Det är i Känslorna som Våren och Sommaren sitter – inte tvärtom!!! Vi måste odla de känslorna med så mycket inre och yttre medel som vi kan .

🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Skapa våren o sommaren nu

  1. jesh stg skriver:

    These daffodils look lovely in this vase! Also, I love the white couches in your living room – so beautiful!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s