Svenskar vs invandrare

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu skriver jag ett rakt inlägg – bara klarspråk kan skapa frihet och kärlek.

Massor med svenska infödda invånare har också trauman som vill och måste bli helade!!!! Som det nu är så uppmanar hela det offentliga Sverige att man skall/bör tycka synd om och hjälpa – dels alla som vandrat in – invaderat vårt land – och dels alla som lider överallt i världen. Bara för att vi inte direkt blivit bombade, så har många av oss ändock ett djupt lidande inom oss. Olika traumatiska barndomar, uppväxt och fortsatta liv. Men eftersom svenskar i gemen inte agerar ut sina trauman, så anses de därför inte finnas!!!

Som det nu är så förväntas det att alla svenskar skall se sig så friska och välmående, så att de skall inrätta sina liv till att ”hjälpa hela världen”. Man fordrar att människor skall förneka och gömma undan sina egna trauman – för att ta hand om andras trauman. Man begär att svenskar skall tåla både det ena och det andra av kränkningar ”bara för att det är mera synd om alla som utagerar sina trauman” .
Man begär att svenskar skall ge upp både sina behov av bostäder/lägenheter – och sin livskvalité där man bor.

Man begär att svenskar som inte har mycket pengar, skall offra dessa pengar  på ”alla det är synd om”. Man kräver och bygger in ett enormt förtryck av de svenskars livskvalité som redan ofta kämpar för sin överlevnad. De förmögna kan ännu köpa sig fria från de flesta av alla dessa förtryck och undanträngningseffekter.

Det är verkligen synd om stora delar av svenska folket. Svenska folket behöver både kärlek, pengar och fokus – för många bär på djupa trauman – av mindervärde, övergivenhet, att alltid komma i andra hand mm  mm – bl a för den djupa kristna programmeringen att – du skall älska din nästa mer än dig själv.  Denna gamla straffprogrammering (att andra är viktigare än du själv) är ett gigantiskt gissel för många svenskar och har inget med någon gudomlig Sanning att göra. Bara ett prästerligt/diktatoriskt verktyg till att hålla människor nere – makt!

Massor med svenskar behöver hoppa av olika ekorrhjul och tvång – för att kunna ta hand om och hela sina egna trauman. Till det behövs samhällets stöd – och vetskapen att det är den Gudomliga meningen som måste ske – för att själva Livet skall kunna fortsätta på Jorden. Människor måste få en chans att bli lyckliga – bara då får vi ett gott livskraftigt samhälle.

Och den svenska gemensamma skattkistan skall enbart användas till det egna folket!!! Allt annat är ett gigantiskt stort hyckleri som i förlängningen inte gagnar någon. Att ”hjälpa” andra länder och folk – cementerar alla offerroller – och inget land tar sitt ansvar för sig självt. Penningstyrare, diktatorer, krigare, kvinnoförtryckare och andra maktfaktorer kan då bara fortsätta och inget blir helat. ”Någon annan” får ta hand om de förtryckta.

Det finns ännu många svenskar som vill offra sig – och det får ju vara deras livsval – tills deras livsenergi tar slut. Men för alla andra som har kontakt med sina känslor och som känner att det gör ont – att det känns fel – – vet då att:
* alla som tar hand om sig själva och sitt inre – och som står upp för sina rättigheter och sin plats i samhället – har hela Universums godkännande och livskraft med sig!!!
Universum stödjer däremot ingen som fortsätter kröka rygg! För det går emot Livet och själva Livsströmmen!

Sverige kämpar för sitt eget Liv – och ok – det finns en högre mening – men man måste se och erkänna att svenskar har lika mycket trauman inom sig som ev flyktingar!!!

Lionpict

 

 

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s