Planeten är i upplösningstillstånd

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa nu är det bara att inse att hela Planeten håller på att lösas upp – från ett mångtusenårigt inlärt program och tankemönster. Från en struktur som styrts av makthavare, jordiska lagar, tron att det yttre är det som formar våra liv osv. Och – det fungerar inte att fly någonstans!!! För dels är varje land på Planeten, varje landskap och samhälle – i upplösningstillstånd – och dels kan ingen människa fly från sig själv och sitt eget inre!!!  Det skeende på platsen där vi nu bor på, eller det vi upplever av  hemskheter i omvärlden, är en direkt spegling/skapelse av vårt inre! Om vi berörs negativt av något, så finns detta något redan inom oss. Annars skulle vi inte beröras! Så vårt inre följer med oss överallt – tills vi helt och fullt har lyssnat och känt vad vi innerst inne känner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allt det negativa kommer fram i det yttre, så att vi får möjlighet att känna alla de områden där vi inte accepterar och älskar oss själva. Vi får möjlighet att känna vår sorg – vår gråt – vårt nedtryckta mindervärde – våra besvikelser på livet – vår ständiga kamp som de flesta utkämpar – för att ”göra rätt” ”vara rätt” ”passa in” ”duga” ”göra rätt för sig” osv osv  Människor förtrycker och våldtar sina inre feminina aspekter och sitt inre barn (känslorna och omtanken om sig själv) – för att ”få pengar” – för att ”göra rätt” – genom att bedöva sig på allehanda vis och tvång av alla de slag osv.
Helvetet har blivit det ‘normala’.

Man lyssnar inte på de verkliga känslorna – därför skapas nu allt våld, våldtäkter och att invandrare görs viktigare än dom själva. Allt detta förtryck och våldförande på det sanna hela inre Jaget finns redan i människors inre!!!!!!! – och måste därmed skapas därute.

Och de ev. uppväckande prövningarna kommer nu allt närmare vårt personliga vardagliga liv – för att vi skall fokusera på just vårt eget liv och vårt eget inre kaos av besvikelser och sorger. —Men när vi tar det på allvar och stillar oss och lyssnar på vad som göms innanför våra masker – så löses ilskan och sorgen nu upp allt snabbare.

Och jag säger inte att detta är någonting lätt – utan här fordras en enorm uthållighet, vuxenhet och jobb med sig själv. Och det finns ingen annan utväg än att göra jobbet. Det gäller att kunna – våga se hela kaoset – utan förljugenhet – men också att undan för undan släppa taget om det. Och ta hand om och fokusera på sig själv. Göra hela skeendet neutralt och inse att allt detta trots allt – är vägen till befrielsen!

De som ännu har drivkraft att ”lägga sig i” och avslöja och upplysa, skall göra det – tills den energin är uttömd. Och många skall ännu sätta en massa gränser – säga stopp mm. Var och en tar ansvar på sin nivå.

JordenOch hela Planeten ruskas om och blandas – Afrika och arabvärlden kommer till Norrland, Köln, Washington eller vart som helst. Alla folkslag blandas – vare sig vi vill det eller inte. (Obs – samtidigt gäller det förstås att sätta allt mera gränser och säga stopp! Sverige måste verkligen ta hand om sig självt – precis som varje människa måste ta ansvar om sig själv.)
Att ‘mörkervärlden’ kommer till Sverige är inte detsamma som att vi skall kröka rygg för den – utan för att vi skall vakna upp!!!

Att Sverige dragit till sig en massa dysfunktion från andra delar av världen – är en direkt spegling av att Sverige och svenskar har ett mycket stort mörker undangömt i sitt inre. Ett mörker som de flesta svenskar riktat in emot sig själva – för att kunna bli de perfekta slavarna!
Men de flesta västländer har massor med nedtryckt mörker, så det synliga utåtagerande mörkret från alla dysfunktionella länder, måste röra sig runt Planeten, för att väcka upp de (sönder)utvecklade västländerna.

Så vi måste ‘tyvärr’ stanna och försonas med allt detta – både inom oss och i det yttre. Först blir vi allt mer neutrala – sedan allt mer och mer fria – och sen allt mer älskande oss själva och vi kan frimodigt gå och leva ett kärleksfullare äkta  Liv – utan att längre beröras av vad som återstår av det gamla Spelets drama. Det får lösas upp av de som har kvar sitt ansvar för det skapade. Och med det så omvandlas det negativa yttre undan för undan.

Och massor med kosmiska vänner och ljusvarelser på högre plan hjälper oss att ta oss ur denna gamla illusion. (Be den/de som du kanske har ett namn på – Jesus, Mikael, Raphael, St Germain eller någon – ditt Högre Jag – ‘Himlen’ – Nåden  – GUD) Vi kan alltid be änglar och andra hjälpare om hjälp – och sen bara släppa taget och andas – så att hjälpen kan tas emot! Inget tvång eller desperat tankekontroll är till hjälp – utan bara genom att släppa taget – och andas!.

Moder Jord och vi renar nu oss från allt mörker som skapats genom vår långa resa ner i materian och genom slaveriet/illusionen av att allt skulle vara en kamp mellan ”gott eller ont” osv.. Men Sanningen är att allt är skapat utav KÄRLEK – som splittrats ut så mycket, så att vi glömt det.

(Puh – Långt blev det – hela Planeten tar plats …….)

Vi är – trots allt – på Väg mot vår egen befrielse och på vägen till att äntligen älska oss Själva – helt och fullt ❤ Håll ut … ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s