Ett slut på reagerandet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi leds nu mot att SLUTA REAGERA och i stället bara agera då det verkligen behövs. Dvs vi leds inte längre att genom känslorna låta oss styras  av yttervärlden –  Att inte ledas känslomässigt av tänkandet om rätt eller fel – gott eller ont – skyldig eller inte skyldig! Utan att i stället utgå från ett neutralt tankesätt. Vi leds att vara och agera utifrån vårt eget allt mer sanna inre.

Det nya varandet kan ännu kännas ganska tomt – då vi förut utgick från det att – ”känna och agera och fara upp och ner i känslorna, var ett tecken på liv.” Men då måste vi också förstå att vi ännu är så nya i detta tillstånd – och alla inre aspekter är vilsna och vet inte vad de skall göra ännu. Och att samtidigt se hela det yttre kaoset – utan att kunna avreagera sig på det gamla sättet – blir till en inre sörja av ovilja, osäkerhet och avsky. Förut har vi tillfälligt kunnatOLYMPUS DIGITAL CAMERA

avreagera oss mot något/någon i det yttre, men nu fungerar inte det längre och vi måste helt och fullt möta oss själva. Vi måste bli helt neutrala – försonade med och inom oss själva.

Bara i ett neutralt kärl kan verklig Kraft och Kärlek stiga ner. Och de Kosmiska Energierna kramar nu till det yttersta ur oss allt som inte är kärlek till oss själva. Det kommer upp till ytan för att lämna oss.

Och samtidigt finns det inga gamla sorters energier som puffar oss framåt i någon riktning. Inga gamla sätt att ta oss framåt fungerar. så vi står här i dörren med det Nya Jaget och till Den Nya Världen och kan bara invänta ”Högre order” – dvs lyssna på vart vårt hjärta vill leda oss – stund för stund. För de som ev har något att ”hoppa till” skall förstås våga göra detta och lita helt och fullt på flödet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min Ande visade mig – Hur de som har uppnått en någorlunda neutralitet nu liksom suger in alla som de på något sätt har varit och är i beröring med i det yttre, på nätet osv – så att de också känner av denna neutralitet. Och dessa berörda suger i sin tur in dom som de  har beröring med. ❤

Jag såg också – hur män som bar bort kistan med någon som dött – nu inte längre tänkte ”gör jag rätt nu” eller tyngdes av sorg — utan nu var det bara något som måste göras. Alltså även i det allra djupaste mörkret blir det neutralt.

Men vi måste alltså ha stor förståelse med vad som nu sker. Inse att vi nu trampar i en fullt genomskinlig sörja av mörker och ljus. Inte bara i ljuset eller bara mörkret. Allt är nu fullt synligt. Vi blir tvungna att se ALLT och göra det neutralt!

Och det sker ju rent automatiskt genom att vi bara måste ge upp. Måste ge upp all vår gamla sorts kamp och strävan. Måste ge upp tron att yttre handling och reagerande skall befria oss och göra oss lyckliga. Det är helt och hållet ett inre arbete som fordras.

Och samtidigt slappna av och veta att Den Nya Världen måste byggas stund för stund genom att vi med lätthet gör det vi i hjärtat vill.
Vi måste vara ”i alignment” med vår Källa – vårt Högre Jag i allt vi gör. Bara då finns glädjen och kraften med oss. Vi måste invänta den rätta känslan av lättsam och bestämd viljekraft innan vi handlar.

Vaknade idag av en mansröst som sjöng – All Is One – One Is All ❤  Vi alla är för evigt  EN mänsklig familj – på väg tillbaka Hem  ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s