Vi tar oss igenom allt

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet vi nu leds till är att ta oss igenom precis allt som sker och syns och mullrar av tokigheter och dysfunktion i det yttre. Både det personliga och i samhället. För att vi skall söka oss inåt och ännu mera inåt – där all trygghet kraft och kärlek finns för oss. Att vi skall ”surrendra” – överlämna oss till skeendet för att inte längre stå eller falla med vad som sker i det yttre!!! Eller stå eller falla med vad vi än känner och hur vi mår. Och samtidigt balansera alla dessa motstridigheter inom oss. Och att mer och mer fokusera på vårt eget liv.

Att vi skall acceptera alla känslotillstånd och inte tro ”att dom är fel” på något vis. Inte tro att vi inte går framåt när vi t ex mår dåligt. För i alla dalar och fickor av mörker och kanske hopplöshet eller meningslöshet – så sker stor utveckling! Ju mer vi accepterar Nuet – vad det än innebär – och gör det bästa av det. Kanske gör något (fast då inte något som bedövar oss) eller sover eller bara sveper in oss i en filt och ÄR med oss själva – desto fortare kan mörkret upplösas – och vi kan dra ‘lättnadens suck’ därefter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som eget exempel i de inre nattliga bilderna så — en inre man som alltid varit den som gjort – handlat – varit pliktskyldig och vänlig – kommer springande  ut/hem till sin kvinna som ligger i Solen och tar det lugnt. Han slänger sig ner och kramar henne och de hamnar delvis i skuggan (lite mörker). Men det gör inget – de är tillsammans. Deras Barn rusar plötsligt in i huset – barfota – rakt genom gräs och brännässlor och ropar ”jag måste in och bajsa eller nåt”. Hon bryr sig inte i brännässlorna…

Ungefär så befinner vi oss nu – åtminstone alla uppvaknade. Vi tar oss igenom och neutraliserar vad som än händer och känns. De som inte är medvetet uppvaknade känner bara att ”de måste ge upp” – men tar sig ändå framåt. Alla som förstår att vi renar oss och håller på att skapa en Ny Värld – känner en allt större tillit. Och vi måste vara ytterst flexibla!
När min katt t ex kommer och ”stör” vid datorn – vet jag att det är tid att släppa datorn och sätta mig med henne (även om det känns irriterande först 🙂  ) All gammal slavisk målinriktning är inte för mitt/vårt inre bästa. Alla våra inre röster måste vara med och bli lyssnade på!

Vi tar oss igenom allt – för vi vet – kommer ihåg – att vi har ett uppdrag att fullfölja – att lyfta oss själva och Jorden upp ur det gamla paradigmet – slaveriet – och att lära oss leva med fullständig Kärlek till oss själva och Jorden. Komma ihåg att VI ÄR SKAPARNA – OCH HAR ALLTID VARIT!!!

ALL iS  WELL – AND PERFECT – just NU . kan inte vara på något annat sätt – allt rullas upp – dominobrickorna faller – allt renas – omvandlas – blir till högre tankar – högre medvetande – och samtidigt tar oss in i våra sanna Hjärtan. Och ju högre medvetande och ju mera Hjärta – desto kärleksfullare – innerligare – blir våra liv och – faktiskt också vårt samhälle – trots allt det som synes …   Allt omvandlas inifrån människorna och ut >>> 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi tar oss igenom allt

  1. Ping: Mars 5 – att bli fri och komma Hem | Gunilla Solaras Foto och Tankar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s