Det uppvaknade Sverige

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin Ande  påminner om att – Vårt land – Sverige nu har en STOR mängd människor som blir allt mer sanna och äkta!  Allt detta bisarra som händer i vårt land – har gjort och fortsätter göra att människor vaknar upp ur sin medvetandesömn. De vaknar upp och både känner och uttrycker sina känslor. Och befriar sig därmed undan för undan ur sitt eget slaveri – sitt inre och yttre förtryck. Mängder med människor förenas nu genom att känna att de är bärare av Sanning. De är inte längre ensamma. Människor blir allt mera ‘hopkittade’ – mitt i det separerande kaoset. Det rent mänskliga framträder allt mera. Människors hjärtan öppnas på riktigt. Inget falskt Reinfeldts  ‘hjärtöppnande’.

De som ännu förnekar sitt inre får allt svårare att göra det – för de möts nu hela tiden av människor som avslöjar dom – och det kan bara bli allt svårare att projicera sitt eget mörker på andra. För ‘andra’ suger nu inte längre upp det. Alla uppvaknade börjar inse sitt eget värde – och står eller faller inte längre genom ”vad andra tycker om dom”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så vi måste se den stora framgången mitt i en massa elände. Ingenting står stilla – eller kan gå bakåt. Det som uppfattas som bakåt är när vi hämtar upp gamla tankegångar och minnen för att se igenom dom – så att vi kan gå vidare. Och självklart jämför många av oss allt det som vi upplevde som bra ”förr i tiden”. Men alla dessa gamla tillstånd innehöll samtidigt ett gigantiskt mått av slaveri och begränsande tankar om vad som är möjligt i livet.

Och alltid var den gamla tiden inriktad på det yttre livet – så gott som ingen av oss lyssnade på vad vi egentligen kände. Vi jobbade på för att ta oss fram i det yttre livet – ”skaffa pengar” först och främst. Hitta andra människor som ”skulle göra oss lyckligare” – barn, partners, vänner, ”bra jobb” osv. Alltid utåtriktade – alltmedan det mesta i vårt inre trycktes undan.

Nu kommer vårt äkta Jag fram alltmera. Att det sedan måste till ett mera andligt uppvaknande – obs inte religiöst – det ”kommer när det kommer” Men ju mer människor möts som äkta sanna människor, desto närmare varandra kommer vi. Ju mer människor som är sanna och äkta – desto mera tillit emellan de äkta. En äkta människa behöver ingen vara rädd för – bara de som ännu har förljugenhet som sköld kan känna rädsla för äkta människor. Rädslan för att bli av med sin image, mask, åsiktsplattform som får dom att illusoriskt ”känna sig som finare än andra”.

Som sagt – Sverige har nu en stor mängd äkta sanna människor! – trots alla makthavares och medias försök att hålla folk ‘nere’. Vi måste se den stora Framgången!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s