Vem dödade vad ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVill dela med mig av nattens lektion i mitt inre:

En kvinna säger något inne i sin lägenhet – hunden börjar då skälla våldsamt på henne – hunden rusar ut i trappuppgången – kvinnan rusar efter och dödar hunden. — ”Vem dödade mannen?” frågar min Ande /mitt Högre Jag. … !
Ja vem dödade mannen som hade en starkt skällande hund inom sig? Kvinnan ville döda hunden och inte mannen. Intentionen var att döda hunden. Det ligger alltså oftast helt andra intentioner bakom allt som händer!!!
Och mannen har SITT ansvar för att han har en stor dominerande hund inom sig — och båda handlar i symbios.

Allt sådant Spel sker till 100% INOM oss – men ibland kan det också gestalta sig i det yttre – som klara fysiska händelser . Men i det yttre gestaltar det sig oftare som försök till dödande med ord och andra mentala kamptillstånd. Och ibland också enbart riktat mot Självet – och man dör bort  såsom varande ”ett offer”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och det finns INGEN som är verkligt skyldig – alla är medspelare i symbios med varandra. Energier som drar till sig andra energier. Ett rent Energispel!

Och min Ande säger också att – ”Kraftporten nu är helt öppen.” – dvs Porten med ren neutral kraft flödar nu öppet. Och därför förstärks allt som vi tänker och känner och skapas i det yttre. Därför är det nu så viktigt att vi använder vårt fulla omdöme överallt – inget överilat, utan försöker balansera det mesta.

Men därför är det nu också helt naturligt att så mycket våld och dödande just nu förekommer i vårt land. Allt faller som dominobrickor – Energispelet går inte att stoppa. Allt handlar om rening, utveckling och Livets accelleration. Att det sen ingår att vi gör olika åtgärder och gör olika ställningstaganden i det hela – ingår i utvecklingen. Men det enda vi på allvar kan göra är att ta Ansvar för oss själva och vårt eget inre!!!

Min Ande har också upplyst om att -” själva marken är underminerad” – både av ihåligheter och ‘sprängmedel’. Så allt handlar om att stora energimängder utlöses och upplöses – både ur Jordens inre och ur människors inre!

Att vi kan sluta tänka i termerna skyldig eller inte skyldig – lösgör och befriar en massa inre kraft – ger försoning med oss själva – och vi kan överallt verka utifrån ett tillstånd av NEUTRALITET.

grön väg

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s